Γάμος στο Privee Events

November 23, 2022

Γάμος στο Privee Events

Ο κάθε γάμος έχει μια ιδιαίτερη και μοναδική χάρη. Αυτός ο γάμος της Ισιδώρας και του Διονύση τα είχε όλα! Από την πρώτη μας γνωριμία φαινόταν πως τα παιδιά ήθελαν να οργανώσουν ένα αληθινό πάρτι. Και όντως αυτό έγινε – συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν από πολλά διαφορετικά μέρη ώστε να συμμετέχουν σε αυτή την ημέρα χαράς.

Γάμος στο Privee Events

Από το Δουβλίνο στην Θεσσαλονίκη

Ο Διονύσης και η Ισιδώρα – μόνιμοι κάτοικοι της Ιρλανδίας – αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στην πόλη που αγάπησαν. Μαζί σχεδιάσαμε την ημέρα του γάμου τους με κάθε λεπτομέρεια και έδωσα μεγάλη έμφαση στις επιθυμίες τους. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να επικοινωνείς και να οργανώνεις έναν γάμο από διαφορετική χώρα, όμως μαζί μπορούμε να το κάνουμε απλό και να πάνε όλα σούπερ!

Το βίντεο του γάμου

Συμβολικός γάμος στην Θεσσαλονίκη

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο blog post ο πολιτικός γάμος γίνεται συνεχώς πιο δημοφιλής. Ο Διονύσης και η Ισιδώρα λοιπόν πραγματοποίησαν τον συμβολικό τους γάμο στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην αίθουσα δεξιώσεων Privee Events. Σε συνεννόηση με τον ανθοστολισμό είχε διαμορφωθεί ο κατάλληλος χώρος που θα πραγματοποιούνταν η τελετή.

Συμβολικός γάμος

Οι προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης είχαν αυτό ακριβώς που ήθελε το ζευγάρι – τρέλα και fun διάθεση! Είχαν συγκεντρωθεί λοιπόν φίλοι αγαπημένοι αλλά και συγγενείς ώστε να βιώσουν όλοι μαζί από την αρχή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Στην προετοιμασία της Ισιδώρας υπήρχαν οι bridesmaids ενώ αντίστοιχα στου Διονύση οι groomsmen. Όλοι έδωσαν τον δικό τους παλμό ώστε να γίνει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους αγαπημένους τους φίλους που θα παντρεύονταν.

Γάμος στο Privee Events
8A109594

Η φωτογράφιση

Πριν την τελετή πραγματοποιήσαμε την φωτογράφηση γάμου στην οποία πέρα από το ζευγάρι συμμετείχαν και όλοι οι φίλοι. Ήταν κάτι ιδιαίτερο καθώς τα παιδιά ένιωθαν πιο άνετα και ήθελαν να βγάλουμε τις εικόνες μας σε ιδανική τοποθεσία και με τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες. Έτσι λοιπόν κάναμε την φωτογράφιση μας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης καθώς είχαμε συζητήσει με το ζευγάρι για μέρη τα οποία να συνδυάζουν αστική αρχιτεκτονική με φύση. Οι φωτογραφίες γάμου τους αναδεικνύουν ακριβώς όλα όσα χαρακτηρίζουν το ζευγάρι – την ζωντάνια και την αλήθεια.

8A100332
8A100431

Το party στο Privee

Ο γάμος στο Privee Events είχε πλέον σειρά. Έγινε η τελετή και στη συνέχεια ακολούθησε ένα μοναδικό party. Αφού είπαν τους όρκους τους πλέον ήταν και επίσημα ζευγάρι! Όλοι οι καλεσμένοι τα έδωσαν όλα και δημιουργήθηκε μια φοβερή ατμόσφαιρα που απογείωσε τον γάμο.

Γάμος στο Privee Events
8A101371
8A101444

Η δική μου προσέγγιση και καταγραφή ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική – ανεπεξέργαστη και αφιλτράριστη. Όταν έχεις απέναντι σου ζευγάρια τα οποία ζητούν ακριβώς αυτό τότε χρειάζεται και η απαραίτητη εμπειρία για ένα τέτοιο event.

SHARE THIS STORY