Βάπτιση στην Άνω Πόλη
|

Βάπτιση στην Άνω Πόλη

Βάπτιση στην Άνω Πόλη

Η βάπτιση του μικρού Έκτορα – Γρηγορίου ήταν μια πραγματική γιορτή. Πέρα από τους γλυκύτατους γονείς του είχε πλάι του και αγαπημένους συγγενείς και φίλους οι οποίοι τον τίμησαν αυτή την ημέρα. Όλο το πρόγραμμα της φωτογράφησης βάπτισης κύλησε βάσει προγράμματος. Οι γονείς μαζί με τον μικρό έφτασαν στην ώρα της στην εκκλησία και έτσι είχαμε στη διάθεση μας τον απαραίτητο χρόνο για να βγάλουμε τις εικόνες μας αλλά και να κάνουμε τα πλάνα του βίντεο.

Βάπτιση στην Άνω Πόλη

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Η βάπτιση έγινε στην Μονή Βλατάδων. Όπως έχω αναλύσει και σε προηγούμενο blog post, η Μονή Βλατάδων αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για Βάπτιση στην Άνω Πόλη. Έχει έναν εξαιρετικό προαύλιο χώρο με χαρακτηριστική ομορφιά ενώ το εσωτερικό του ναού είναι ιδιαίτερο. Το πιο χαρακτηριστικό όμως της συγκεκριμένης εκκλησίας είναι η πανέμορφη θέα σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Βάπτιση στην Άνω Πόλη

Συνολικά η βάπτιση κύλησε ιδανικά και ο Έκτορας – Γρηγόριος είχε τις πιο όμορφες φωτογραφίες βάπτισης αλλά και αντίστοιχα βίντεο βάπτισης.

Τι είπαν για εμάς

Η μόνιμη κατοικία μας είναι στη Χαλκίδα, και η βάφτιση του μωρού μας έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή του Κωνσταντίνου έγινε τυχαία, ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Είχαμε άριστη τηλεφωνική επικοινωνία. Μας εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο που δουλεύει κι ήταν σαφής σχετικά με την αμοιβή του. Τον γνωρίσαμε από κοντά την ημέρα της βάπτισης. Εξαιρετικός επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος, γλυκός με το μωρό μας! Η ευγένεια του, το χαμόγελό του, η διακριτικότητά του, η καλή διάθεση τόσο του ίδιου όσο και του συνεργάτη του, του Σταύρου μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή! Δε μας αρέσουν οι “στημένες” φωτογραφίες, όμως ο Κωνσταντίνος ήξερε πως να μας “στήσει” καθοδηγώντας μας και κάνοντάς μας να νιώσουμε τόσο άνετα, πετυχαίνοντας έτσι ένα απολύτως φυσικό και αυθόρμητο αποτέλεσμα! Όλη αυτή την εικόνα ήρθαν να συμπληρώσουν οι φωτογραφίες που λάβαμε.
Άψογες! Εξαιρετική δουλειά!
Μακάρι να γνωρίζαμε τον Κωνσταντίνο και στο γάμο μας! Θα ξαναπαντρευόμασταν μόνο και μόνο για να μας φωτογραφίσει!!
Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Κωνσταντίνε, σ’ ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Συνέχισε έτσι!

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη , Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη , Βάπτιση στη Μονή Βλατάδων