Βάπτιση στην Θέρμη
|

Βάπτιση στην Θέρμη

Βάπτιση στην Θέρμη

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε μια βάπτιση γεμάτη από όμορφες εικόνες και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Πέτρος και η Κατερίνα, οι γονείς της Σοφίας, ήθελαν κάτι ιδιαίτερο για την βάπτιση της μικρής τους. Έτσι λοιπόν σχεδιάσαμε το concept της φωτογράφησης.

Βάπτιση στην Θέρμη

Lifestyle φωτογράφηση βάπτισης

Το στυλ με το οποίο φωτογραφήσαμε την συγκεκριμένη βάπτιση ήταν ένας συνδυασμός fine art και photojournalism. Μας ενδιέφερε να αποτυπώσουμε την καθημερινότητα της οικογένειας στην πιο ωραία της μορφή. Οι εικόνες θέλαμε να είναι γεμάτες ζωντάνια, αυθορμητισμό και αλήθεια. Έτσι με τους συνδυασμούς που κάναμε καταφέραμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό – τις ευτυχισμένες και αληθινές στιγμές της οικογένειας.

Βάπτιση στην Θέρμη

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Η βάπτιση έγινε στην Θέρμη και συγκεκριμένα στην εκκλησία Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου. Η βάπτιση έγινε σε κλειστό κύκλο καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει δίπλα του, τους απαραίτητους συγγενείς και εκλεκτούς φίλους. Κατά την φωτογράφηση βάπτισης αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να αποτυπώσουμε τα βλέμματα και τις εκφράσεις των καλεσμένων καθώς και τις στιγμές της μικρή Σοφίας. Ο Πέτρος και η Κατερίνα είναι δύο άνθρωποι με ζωντάνια που όμως δεν τους αρέσει να “στήνονται” για φωτογραφίες. Αυτό ακριβώς είναι και το στυλ της 8th Art Photography – το αληθινό και το αυθεντικό είναι το καλύτερο. Η βάπτιση ήταν πραγματικά ευχάριστη και μια ημέρα γιορτής για όλους.

Βάπτιση στην Θέρμη

Next Day φωτογράφηση

Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές στα ζευγάρια που συνεργαζόμαστε αλλά και στις Συμβουλές Βάπτισης αξίζει πραγματικά να κάνουμε την next day φωτογράφηση. Το μωράκι μετά την βάπτιση δεν είναι σε θέση να φωτογραφηθεί με τα βαπτιστικά του ρουχαλάκια. Έτσι προτείνω να κάνουμε μια οικογενειακή φωτογράφιση ώστε να συμπληρώσουμε με άνεση όμορφα πλάνα. Εδώ θα δείτε πως συνδυάσαμε την φύση στην οικογενειακή φωτογράφηση.

Βάπτιση στην Θέρμη

Φωτογράφος Γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη

Βάπτιση στην Θέρμη

Greece Wedding Photographer