Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη
|

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί μια βάπτιση στην Θεσσαλονίκη να μοιάζει σαν να έγινε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων; Και όμως μπορεί.

Παρακάτω θα δούμε πως ο Πάνος και η Γωγώ οργάνωσαν την βάπτιση της κορούλας τους με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Μάλιστα δεν πρόκειται για δύο τυχαίους γονείς! Όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο θα καταλάβετε ότι είναι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι. Η μικρή τους Κάτια ταξίδεψε μαζί τους σε 20 χώρες στην ηλικία των 18 μηνών!

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Έτσι λοιπόν ήθελαν αντίστοιχα και η βάπτιση της Κάτιας να είναι ένα μοναδικό event και άλλη μια αξέχαστη εμπειρία. Αφού έκαναν μια πολύ μεγάλη έρευνα σχετικά με την τοποθεσία της εκκλησίας, κατάφεραν να βρουν μια ξεχωριστή τοποθεσία λίγο έξω από την πόλη. Επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες και την οργάνωση οι ίδιοι.

Όλο το μυστήριο έγινε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες βάπτισης, το σκηνικό θυμίζει έντονα Κυκλάδες. Μάλιστα στην τοποθεσία αυτή είχε τόσο έντονο αέρα που όντως προσομοιάζει σε σκηνικό νησιού.

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Όπως έχω αναφέρει στις συμβουλές βάπτισης ένα από τα πιο σημαντικά δεδομένα για την ημέρα της βάπτισης είναι η ώρα άφιξης. Ο Πάνος και η Γωγώ ήταν συνεπέστατοι στην ώρα τους και έτσι όλα κύλησαν ομαλά. Η Κάτια μας χάρισε μοναδικά κλικ ενώ καθόλη τη διάρκεια της βάπτισης δεν θα την δείτε να κλαίει πουθενά. Ήταν ένα μωράκι που πραγματικά φαινόταν να χαίρεται με την χαρά όλων των αγαπημένων φίλων που παρευρέθηκαν στη βάπτιση της. Η φωτογράφιση βάπτισης κύλησε εξαιρετικά και τα κλικ ήταν ένα και ένα. Πολλές φορές η βάπτιση στην Θεσσαλονίκη μπορεί να φαίνεται παρόμοια με άλλες όμως με μερικές πινελιές μπορούμε να δώσουμε ένα άλλο χρώμα.

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Δεξίωση βάπτισης στο Μαϊάμι

Μετά την βάπτιση ακολούθησε δεξίωση σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, το ΜΑΙΑΜΙ. Εκεί, ο χώρος είχε διακοσμηθεί με τον ταιριαστό ανθοστολισμό και έτσι δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο set up. Τόσο η Κάτια όσο και όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν το γεύμα τους δίπλα στην θάλασσα και με θέα το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Next Day φωτογράφιση βάπτισης

Οι φωτογραφίες όμως δεν σταματούν με την ημέρα της βάπτισης. Προτείνω να πραγματοποιούμε ακόμη μια φωτογράφιση σε ένα αποκλειστικά οικογενειακό concept. Έτσι λοιπόν και με τον Πάνο και την Γωγώ οργανώσαμε την next day φωτογράφιση. Επιλέξαμε μέρη ιδιαίτερα αλλά ταυτόχρονα ταιριαστά με την ημέρα της βάπτισης. Η βάπτιση στην Θεσσαλονίκη ήταν μεν εξαιρετική αλλά θέλαμε να απογειώσουμε το αποτέλεσμα. Μαζί λοιπόν με τον νονό και τους γονείς της η Κάτια είχε την ευκαιρία να γίνει μοντέλο για δεύτερη φορά.

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Το βίντεο της βάπτισης

Δείτε εδώ την πιο συγκινητική ιστορία βάπτισης :

Φωτογράφος Βάπτισης Θεσσαλονίκη

Βάπτιση στην Θεσσαλονίκη