Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη
|

Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη , Χαλκιδική

Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη , Χαλκιδική

Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία για κάλυψη εκδηλώσεων είναι η Χαλκιδική. Αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμο τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι ομορφιές που κρύβει όλη η Χαλκιδική είναι μοναδικές. Καταφέρνει να συνδυάσει το πράσινο με τα καταγάλανα νερά και όλο αυτό το τοπίο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να πραγματοποιήσει κανείς τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού του.

Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη

Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη

Ο Δημήτρης και η Κατερίνα αποφάσισαν να βαπτίσουν την κορούλα τους σε ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Πρόκειται για το εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης στην Νέα Σκιώνη. Η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα από το κύμα. Είναι χτισμένη σε τέτοια τοποθεσία όπου βλέπεις το απέραντο γαλάζιο ακριβώς μπροστά σου. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός πως έχει τόσο μεγάλη δημοφιλία στον κόσμο.

Η μικρούλα ήταν ευδιάθετη σε όλη τη διάρκεια της βάπτισης και κατάφερε να συγκινήσει όλους τους καλεσμένους. Το τοπίο ήταν ιδανικό για τις πιο όμορφες φωτογραφίες βάπτισης.

Βάπτιση στην Νέα Σκιώνη

Ευχολόγιο βάπτισης

Με τον Δημήτρη και την Κατερίνα πραγματοποιήσαμε και την φωτογράφιση ευχολογίου πριν την βάπτιση. Εδώ αναλύω διεξοδικά την διαδικασία της φωτογράφισης και είναι κάτι που το προτείνω σε όλα τα ζευγάρια που σκέφτονται να κάνουν τη βάπτιση του παιδιού τους. Μπορείτε να δείτε πόσο όμορφα κλικ μας χάρισε η μικρούλα.

Το βίντεο της βάπτισης στην Νέα Σκιώνη

https://www.youtube.com/watch?v=XznXNw7bOoA