Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο - Εύοσμος
|

Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο – Εύοσμος

Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο – Εύοσμος

Η Βαλεντίνα και ο Γιώργος είναι ένα ξεχωριστό ζευγάρι για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και κυριότερος είναι γιατί με εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή σε όλα όσα τους πρότεινα. Η εμπιστοσύνη στον επαγγελματία που επιλέγεις είναι κάτι που δύσκολα κερδίζεται για αυτό πρέπει η επιλογή να είναι η κατάλληλη. Ειδικά όταν πρόκειται για φωτογράφηση γάμου και βάπτισης καθώς γίνονται μια και μοναδική φορά. Με τα παιδιά είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και οργάνωση για τη βάπτιση του μικρού Αντώνη.

Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο - Εύοσμος

Το μυστήριο της βάπτισης

Το πρώτο και σημαντικότερο ήταν η συνέπεια των γονιών. Ο Γιώργος με την Βαλεντίνα και τον μικρό Αντώνη έφτασαν έγκαιρα στην εκκλησία έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την φωτογράφηση μας. Ο Αντώνης ήταν λίγο γκρινιάρης όμως πάντα προσπαθούμε να κάνουμε τέτοιες λήψεις οι οποίες θα δείχνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να κάνουμε το μωράκι να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Έτσι λοιπόν το μυστήριο κύλησε ομαλά και όμορφα. Ο Αντώνης βγήκε τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τους αγαπημένους του συγγενείς.

Τον στολισμό επιμελήθηκε το γραφείο White Plan Event

Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο - Εύοσμος

Next Day φωτογράφιση στην παραλία

Η Next Day φωτογράφιση έγινε στην παραλία καθώς ο Γιώργος και η Βαλεντίνα ήθελαν να έχουμε στοιχεία από θάλασσα για την βάπτιση τους. Έτσι λοιπόν βρήκαμε ένα πολύ όμορφο σημείο όπου σε συνδασμό με την κατάλληλη ώρα βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το βίντεο από την Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο – Εύοσμος

φωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Βάπτιση στον Άγιο Αθανάσιο – Εύοσμος