Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα
|

Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα

Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε μια μοναδική βάπτιση που τα είχε όλα : Χαρά, Ενθουσιασμό, Προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα όρεξη για όμορφες εικόνες!

Η Αθηνά και ο Δημήτρης επέλεξαν να συνεργαστούμε έχοντας στο μυαλό τους το τέλειο αποτέλεσμα για την Βίβιαν, τη μικρή τους κορούλα. Η Βίβιαν είναι ένα από τα πιο όμορφα και χαμογελαστά μωράκια που έχω φωτογραφίσει. Πάντοτε με κοιτούσε μέσα στα μάτια με ενθουσιασμό. Έτσι γεννιέται ένα μοντέλο!

Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα

Η βάπτιση

Η βάπτιση έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα , μια εκκλησία με χαρακτηριστική ιστορία. Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας προσφέρεται για όμορφες εικόνες. Σε μια ηλιόλουστη ημέρα έγινε η βάπτιση της μικρούλας. Από την αρχή μέχρι και το τέλος του μυστηρίου η Βίβιαν δεν έκλαψε σχεδόν στιγμή. Είχε δίπλα της αγαπημένους ανθρώπους της που της κράταγαν συντροφιά σε όλη τη διάρκεια. Τόσο πριν όσο και μετά το μυστήριο καταφέραμε να βγάλουμε ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Στο συνολικό αποτέλεσμα συνετέλεσε και ο στολισμός που επέλεξαν τα παιδιά σε ροζ αποχρώσεις, όπως ήταν και όλο το θέμα της βάπτισης.

Ολοκληρώνοντας το μυστήριο, η μικρή Βίβιαν ήταν σε θέση να φωτογραφηθεί και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με όλους τους συγγενείς. Αυτό είναι κάτι σπάνιο καθώς τις περισσότερες φορές τα μωράκια είναι κλαμένα και κουρασμένα.

Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα

Next Day Φωτογράφηση στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Οι φωτογραφίες βάπτισης δεν σταμάτησαν στην ημέρα του μυστηρίου. Με την Αθηνά και τον Δημήτρη πραγματοποιήσαμε μια φωτογράφηση next day στην παραλία. Σε επιλεγμένες τοποθεσίες συνδυάσαμε το πράσινο με την θάλασσα και έτσι δημιουργήσαμε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στην φωτογράφηση είχαμε συννενοηθεί με τους γονείς και έφεραν μπαλονάκια για ακόμη πιο πρωτότυπες λήψεις.

Βάπτιση στον Άγιο Παντελεήμονα

Το βίντεο βάπτισης

Τι είπαν για εμάς

Γνωρίσαμε τον Κώστα τυχαία, και βλέποντας τη δουλειά του που ειναι εξαιρετική ,αυτό που πραγματικά μας έκανε να τον επιλέξουμε ειναι το πόσο όμορφα λόγια γραφει για τα άτομα που φωτογραφιζει. Και φυσικά το αποτέλεσμα στις δικές μας φωτογραφίες ήταν υπέροχο!! Σε ευχαριστούμε Κώστα!! Δημήτρης-Αθηνά-Βίβιαν

Επικοινωνήστε για να οργανώσουμε και την δική σας βάπτιση

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη