Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο
|

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο

Το Ωραιόκαστρο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να κάνει κανείς τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού του. Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε μια βάπτιση που έγινε σε μια από τις πιο δημοφιλείς εκκλησίες του Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για την Αγία Παρασκευή που βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο.

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο

Η διαδικασία της βάπτισης

Ο Δημήτρης, η Ρένα και τα δύο κοριτσάκια τους ήταν οι πρωταγωνιστές της βάπτισης. Φυσικά τιμώμενο πρόσωπο ήταν η μικρή Μαρία – Στεφανία που βαπτιζόταν. Ήταν ένα μωράκι χαμογελαστό και ευδιάθετο καθ’ όλη τη διάρκεια της βάπτισης. Φυσικά αυτό μας βοήθησε να βγάλουμε πανέμορφες εικόνες τόσο με την ίδια όσο και με την οικογένεια της.

Στη διάρκεια του μυστηρίου ήταν ήρεμη και όπως όλα τα μωράκια έτσι και η Μαρία – Στεφανία έκλαψε κατά τη διάρκεια του βαπτίσματος. Μετά όμως ηρέμησε και ξάπλωσε για να κοιμηθεί στο καροτσάκι της.

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο

Next Day Φωτογράφηση στα Πλατανάκια, Πανόραμα

Όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στις περισσότερες βαπτίσεις, έτσι και εδώ πραγματοποιήσαμε την next day φωτογράφηση κάποιες ημέρες μετά τη βάπτιση. Φωτογραφήθηκε όλη η οικογένεια στα Πλατανάκια , στο Πανόραμα όπου το φθινοπωρινό τοπίο μας χάρισε εικόνες που θα απολαύσετε και εσείς.

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο

Το βίντεο της βάπτισης

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη , Πλατανάκια Πανόραμα

Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο