Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο
|

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Ο Πάνος και η Ίρις αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα μια επιθυμία πολλών ετών – να κάνουν τον γάμο τους καθώς και τη βάπτιση της μικρής τους κορούλας.

Η προετοιμασία

Με τον Πάνο και την Ίριδα οργανώσαμε καιρό πριν τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους. Ο λόγος ήταν πως θέλαμε πραγματικά όλα να είναι στην εντέλεια. Έτσι λοιπόν, αρκετούς μήνες πριν τη μεγάλη ημέρα ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό. Στόχος μου ήταν να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα και να δώσω ό,τι πιο ταιριαστό σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που με μεγάλη όρεξη ονειρεύονταν αυτή την ημέρα.

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Η φωτογράφιση ευχολογίου

Αρχικά, η φωτογραφική μας γνωριμία έγινε στην φωτογράφιση ευχολογίου. Έχω αναλύσει τα οφέλη της φωτογράφισης ευχολογίου σε blog post, όμως θέλω να τονίσω ακόμη μια φορά το πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιούμε αυτή την φωτογράφιση – ειδικά όταν υπάρχει και μωράκι. Μας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε μια πολύ δυνατή χημεία τόσο με το ζευγάρι όσο και με το μωράκι – καθώς μας γνωρίζει και την ημέρα του γάμου και της βάπτισης νιώθει ακόμη πιο άνετα. Έτσι λοιπόν πραγματοποιήσαμε την φωτογράφιση ευχολογίου τόσο με το ζευγάρι όσο και όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Η ημέρα του γάμου

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα του γάμου από την προετοιμασία του Πάνου και της Ίριδας. Αρχικά στην προετοιμασία του Πάνου όλα κύλησαν ομαλά καθώς είχε μαζί του τον γιο του. Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια του γιου αλλά και συγγενών ετοιμάστηκε να συναντήσει την Ίριδα.

Η Ίρις είχε διευθετήσει τις προετοιμασίες του χτενίσματος και του μακιγιάζ στις ώρες που είχαμε συζητήσει και έτσι όλα πήγαν με βάση το πρόγραμμα. Έχοντας τη μικρή της κορούλα και συγγενείς/φίλους στο πλάι της, ετοιμάστηκε σαν νύφη χωρίς κανένα άγχος και πίεση.

Μπορεί να υπάρχει πίεση χρόνου όταν πρόκειται για γάμο και βάπτιση όμως εάν όλα κυλήσουν βάσει του προγράμματος που θα έχουμε ορίσει τότε όλα γίνονται απολαυστικά. Στόχος μας σαν φωτογράφοι γάμου άλλωστε είναι ένας – να ξεχάσετε κάθε παράγοντα που θα προκαλέσει άγχος και να ζήσετε την ημέρα σαν μια αληθινή γιορτή. Εμείς θα είμαστε εκεί να βγάλουμε την πιο αυθόρμητη και αληθινή πλευρά σας.

Ο γάμος και η βάπτιση έγινε στο Κτήμα Λίκνο, στο Λευκοχώρι. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κτήμα λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου συνδυάζει το παραδοσιακό πέτρινο στοιχείο με προσεγμένο πράσινο. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η οργάνωση του κτήματος – κάτι το οποίο σαν φωτογράφους γάμου μας βοηθάει στη δουλειά μας.

Τα μυστήρια έγιναν σε ένα πολύ χαλαρό και ευχάριστο κλίμα. Αμέσως μετά ακολούθησε η φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Λίκνο.

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Λίκνο

Το Κτήμα Λίκνο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μέρη τα οποία μπορεί να φωτογραφηθεί ένα ζευγάρι. Πάντα μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις τοποθεσίες έτσι ώστε να πετύχουμε ένα ιδανικό και δημιουργικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν ο γάμος γίνεται σε κτήμα, οι καλεσμένοι περνάνε άμεσα στον χώρο της δεξίωσης. Έτσι, επειδή μας ενδιαφέρει να μην καθυστερήσει το ζευγάρι στη δεξίωση, πραγματοποιούμε μια σύντομη φωτογράφιση.

Μόλις ολοκληρώσαμε την φωτογράφιση, σειρά είχε πλέον η δεξίωση όπου όλος ο κόσμος χαλαρώνει και απολαμβάνει την όμορφη ατμόσφαιρα.

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Next Day φωτογράφιση στην Χαλκιδική

Η ημέρα του γάμου και της βάπτισης πέρασε και σειρά πλέον είχε η next day φωτογράφιση μας. Αρχικά ξεκινήσαμε την φωτογράφιση με τα μικρά μας μοντέλα ώστε να είναι φρέσκα και να μην κουραστούν. Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε τις οικογενειακές φωτογραφίες συνεχίσαμε μόνο με τον Πάνο και την Ίριδα στην όμορφη Χαλκιδική. Θέλαμε να επιλέξουμε ιδιαίτερα μέρη σε ωραία τοπία με θάλασσα. Η Χαλκιδική είναι ένας προορισμός ιδανικός για φωτογραφίες γάμου.

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Testimonials – Τι είπαν για εμάς

Στην αναζήτηση για φωτογράφο/βιντεογράφο του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας ανακάλυψα τον Κώστα. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το άρθρο του που δίνει βασικές και καίριες συμβουλές προς τη μέλλουσα νύφη που ίσως πριν κάνεις δεν είχε σκεφτεί! Άρχισα να βλέπω τη δουλειά του και κατενθουσιαστηκα οι κριτικές διθυραμβικές κι επάξια αντιπροσωπεύουν την υπεροχή του στο χώρο! Κλείσαμε το 1ο μας ραντεβού όπου μας υποδέχτηκε εγκάρδια και πάρα τις μάσκες έβλεπες το χαμόγελο κι ενθουσιασμό στα μάτια. Μας κέρδισε αμέσως, δεν χρειάστηκε να κοιτάξουμε αλλού! Ειλικρινής, με αμέριστη αγάπη και προσοχή σε αυτό που κάνει. Κάναμε την οικογενειακή φωτογράφιση για το ευχολόγιο και τη next day μαζί κι η αλληλεπιδραση με τα παιδιά μας σε άλλο επίπεδο 👶🏼💗Ετοίμασε σε χρόνο dt το βίντεο που θα έπαιζε πριν την είσοδό μας, παρότι του έδωσα οριακά φωτογραφικό υλικό κι όλοι οι καλεσμένοι το αγάπησαν! Οι συνεργάτες του που κάλυψαν τη προετοιμασία και τη γαμοβαφτιση εξαιρετικοί κι όπως μας είπε κι ο ίδιος σαν να ήταν εκείνος εκεί. Κώστα μας, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα από καρδιάς, είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι επαγγελματίας! Πλέον είσαι ο φωτογράφος της καρδιάς μας, για κάθε στιγμή που θα χρειαστεί να κλειδώσουμε σε μια εικόνα το γνήσιο συναίσθημα 👑 Συνέχισε την υπέροχη δουλειά που ήδη κάνεις για να σκορπίσεις το χαμόγελο και σε άλλα ζευγάρια και οικογένειες! 📸⭐👨‍👩‍👧‍👦