Γάμος στο Κτήμα Γκούντα
|

Γάμος στο Κτήμα Γκούντα

Γάμος στο Κτήμα Γκούντα

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε έναν γάμο και βάπτιση που έγιναν στο Κτήμα Γκούντα. Ο Τάσος και η Ελένη είναι ένα ζευγάρι με το οποίο από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική. Και πραγματικά έτσι έγινε! Διότι όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμούν τη δουλειά και το μεράκι τότε η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη. Ξεκινήσαμε έγκαιρα την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης του μικρού τους. Η τοποθεσία του γάμου, της βάπτισης και της δεξίωσης ήταν το Κτήμα Γκούντα.

Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο για όποιον θέλει να τελέσει εκεί την εκδήλωση του. Οι υπεύθυνοι είναι πραγματικά επαγγελματίες και δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και στο να μείνει ευχαριστημένο τόσο το ζευγάρι όσο και όλοι οι καλεσμένοι τους.

Γάμος στο Κτήμα Γκούντα

Οι προετοιμασίες

Ο Τάσος και η Ελένη ετοιμάστηκαν στην Θεσσαλονίκη ως γαμπρός και νύφη. Αρχικά ξεκινήσαμε την κάλυψη στο σπίτι του Τάσου ο οποίος επέλεξε να ενοικιάσει ένα διαμέρισμα μέσω Airbnb και πραγματικά άξιζε! Μαζί με την οικογένεια του ο Τάσος είχε τις πιο όμορφες φωτογραφίες γάμου. Αφού καλύψαμε την προετοιμασία του γαμπρού συνεχίσαμε με την Ελένη. Η Ελένη επέλεξε να ετοιμαστεί στο πατρικό της όπου είχε μαζί και το μωράκι της. Στο σπίτι βρέθηκαν φίλες της αλλά και συγγενείς και πραγματικά επικράτησε το αδιαχώρητο. Όμως αυτές είναι οι στιγμές του γάμου – εικόνες γεμάτες με όμορφα χαμόγελα και ζωντάνια. Αφού λοιπόν ετοιμάστηκαν και οι δύο είχε φτάσει η στιγμή του γάμου στο Κτήμα Γκούντα.

Γάμος στο Κτήμα Γκούντα

Ο γάμος και η βάπτιση στο κτήμα Γκούντα

Μέσα στο πράσινο του κτήματος και στην όμορφη εκκλησία έγινε ο γάμος και η βάπτιση. Το κτήμα Γκούντα διαθέτει χώρους που βοηθούν σημαντικά στο να έχουμε όμορφα πλάνα για τις φωτογραφίες και το βίντεο γάμου – τόσο επίγεια όσο και εναέρια. Ο μικρός Ιωάννης όταν έφτασε η στιγμή της βάπτισης ήταν ανήσυχος όμως με την συνεχή παρουσία της μανούλας του και του μπαμπά του ηρέμησε και όταν τελείωσε το μυστήριο κοιμήθηκε αμέσως.

Γάμος στο Κτήμα Γκούντα

Δεξίωση στο κτήμα Γκούντα

Μόλις τελείωσαν τα μυστήρια όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν δίπλα, στον χώρο της δεξίωσης. Αυτό είναι ένα από τα οφέλη που προσφέρει ένα κτήμα γάμου. Η εκκλησία και ο χώρος της δεξίωσης βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Ενώ λοιπόν οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν για την δεξίωση, εμείς με το ζευγάρι και τους κουμπάρους εκμεταλλευτήκαμε ωφέλιμα αυτόν τον χρόνο και πραγματοποιήσαμε μια φωτογράφιση στους χώρους του κτήματος και κυρίως στην πισίνα.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έκανε την είσοδο στην δεξίωση και ακολούθησε ένα party. Όλοι μαζί οι καλεσμένοι κράτησαν συντροφιά στους αγαπημένους τους.

Next Day Φωτογράφιση

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος και η βάπτιση μας έμενε να κάνουμε την Next Day φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση. Επιλέξαμε να πάμε σε ιδιαίτερα σημεία με ομορφιά αλλά και θάλασσα. Όπως θα δείτε το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ξεχωριστό καθώς το σημείο γράφει απίστευτα.

Το βίντεο του γάμου και της βάπτισης