Γάμος στο Kiwi Garden
|

Γάμος στο Kiwi Garden

Γάμος στο Kiwi Garden

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε πως συνδυάζεται ο γάμος και η βάπτιση. Ο Θωμάς και η Κωνσταντίνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης σε μια ημέρα. Διπλή χαρά και γιορτή τόσο για το ζευγάρι όσο και για όλους τους καλεσμένους.

Γάμος στο Kiwi Garden

Η οργάνωση του γάμου και της βάπτισης

Έχουμε αναφέρει πως η οργάνωση του γάμου είναι μια απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται μέθοδο και έγκαιρο συντονισμό πολλών υποχρεώσεων. Όταν μάλιστα έχουμε και το μυστήριο της βάπτισης την ίδια μέρα τότε χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Ο λόγος για τον οποίο δίνω μεγάλη βάση στην σωστή οργάνωση είναι απλά γιατί την ημέρα εκείνη θέλω πραγματικά να απολαύσετε κάθε στιγμή και όχι να έχετε το μυαλό σας σε πράγματα που μπορεί να προκύψουν. Με την κατάλληλη οργάνωση είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγείτε από ένα μεγάλο άγχος και θα είστε σίγουροι πως έχετε φροντίσει ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Είναι φυσιολογικό και συνηθισμένο να συμβούν πράγματα της τελευταίας στιγμής όμως εσείς θα είστε βέβαιοι για το μεγαλύτερο κομμάτι υποχρεώσεων.

Εδώ θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό οργάνωσης γάμου και βάπτισης.

Οι προετοιμασίες

Η Κωνσταντίνα και ο Θωμάς ετοιμάστηκαν στα σπίτια τους ως γαμπρός και νύφη αντίστοιχα. Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του Θωμά ο οποίος είχε και το μωράκι μαζί του. Στην προετοιμασία του συμμετείχαν αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι – αυτούς τους ανθρώπους που ήθελε πραγματικά κοντά του. Τόσο το σπίτι όσο και το στυλ του Θωμά παρέπεμπαν σε πιο classic προσέγγιση. Έτσι λοιπόν αντίστοιχα καταγράψαμε όλη του την προετοιμασία.

Γάμος στο Kiwi Garden

Η Κωνσταντίνα ήθελε πραγματικά να λάμπει την ημέρα του γάμου της. Και πραγματικά τα κατάφερε. Στο σπίτι της βρίσκονταν οι φίλες και οι αγαπημένοι της συγγενείς που μοιράστηκαν αυτές τις στιγμές της προετοιμασίας παρέα. Σε όλη τη διάρκεια της ετοιμασίας υπήρχε πλήθος κόσμου οι οποίοι μας έδωσαν τα fun vibes.

Γάμος στο Kiwi Garden

Το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης

Φτάνοντας στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών στη Βούλγαρη ξεκίνησε ο γάμος και η βάπτιση. Η μικρή ήταν ήρεμη και ευδιάθετη στο μεγαλύτερο μέρος του μυστηρίου. Πρώτα έγινε η κατήχηση, μετά ακολούθησε ο γάμος και στην συνέχεια το βάπτισμα. Ο τρόπος που πάντα καταγράφω τόσο τον γάμο όσο και την βάπτιση είναι διακριτικός και αφηγηματικός. Με ενδιαφέρει να δείξω το πως διαδραματίστηκαν όλα τα γεγονότα μέσω του storytelling. Δεν θα δώσω βάση στο posing ή στη σκηνοθεσία καθώς είναι στιγμές που το ρεπορτάζ τις καλύπτει απόλυτα. Πάντα θα συζητήσουμε με το ζευγάρι κάποια βασικά tips στο ραντεβού μας ώστε να τα έχουν απλά στο μυαλό τους για την ημέρα εκείνη.

Τα μυστήρια τελείωσαν και πλέον ήμασταν έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε μία σύντομη φωτογράφιση την ίδια ημέρα και να περάσουμε στη δεξίωση.

Γάμος στο Kiwi Garden

Ο γάμος στο Kiwi Garden – Η Δεξίωση

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Kiwi Garden. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κτήμα της Θεσσαλονίκης με περιποιημένους χώρους και άψογη εξυπηρέτηση. Το ζευγάρι λοιπόν έκανε την είσοδο του και παρουσίασε μια πανέμορφη έκπληξη στους καλεσμένους. Είχαν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο χορευτικό για τον πρώτο χορό τους. Όλοι οι καλεσμένοι τους θαύμασαν και απόλαυσαν τη στιγμή.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το party με στιγμές έντονης διασκέδασης μέχρι το πρωί!

Γάμος στο Kiwi Garden

Next Day φωτογράφιση στο Selfie Museum

Με τα παιδιά θέλαμε να κάνουμε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη φωτογράφιση after. Έτσι λοιπόν τους πρότεινα να πάμε στο Selfie Museum Greece. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο που προσφέρει άπειρες δυνατότητες για έναν δημιουργικό φωτογράφο. Σίγουρα θα πρέπει και το ζευγάρι να έχει ταιριάζει ανάλογα στον χώρο.

Γάμος στο Kiwi Garden

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε την φωτογράφιση τόσο του ζευγαριού όσο και του μικρού μας μοντέλου στα θεματικά δωμάτια. Η μικρή απολάμβανε την φωτογράφιση και οι λήψεις που μας χάρισε ήταν μοναδικές.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Selfie Museum για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την εξυπηρέτηση τους.

Γάμος στο Kiwi Garden

Αφού ολοκληρώσαμε τις λήψεις μας στο Selfie Museum, συνεχίσαμε με την Κωνσταντίνα και τον Θωμά ώστε να εμπλουτίσουμε το αποτέλεσμα μας. Όπως θα δείτε, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία λήψεων που καλύπτουν κάθε στυλ.