Γάμος στο Met Hotel
|

Γάμος στο Met Hotel

Γάμος στο Met Hotel

Ο γάμος του Μάκη και της Στεφανίας ήταν πραγματικά φανταστικός! Πρόκειται για ένα event που τα είχε κυριολεκτικά όλα : κέφι, χαρά, διασκέδαση και τόσα ακόμη συναισθήματα. Το ζευγάρι σχεδιάζε πολύ καιρό το concept του γάμου του καθώς ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να οργανώσει και ήθελε όλα να κυλήσουν άψογα.

Γάμος στο Met Hotel

Η οργάνωση και οι προετοιμασίες του γάμου

Πάντα σε έναν γάμο υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που πρέπει το ζευγάρι να διευθετήσει έτσι ώστε να μην υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Για αυτό τον λόγο προτείνεται να γίνεται έγκαιρα όλη η οργάνωση του γάμου. Φυσικά δε θα πρέπει το ζευγάρι να αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία μόνο του. Για τον λόγο αυτό καλείται να επιλέξει τους επαγγελματίες που γνωρίζουν με την εμπειρία τους όλους τους τομείς που πρέπει να δοθεί προσοχή. Έτσι λοιπόν με την Στεφανία και τον Μάκη ξεκινήσαμε από νωρίς την οργάνωσης της φωτογράφισης γάμου.

Γάμος στο Met Hotel

Είχαμε δημιουργήσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πως θα κυλήσει όλο το πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι από έγκαιρα ενημερωμένοι τόσο οι επαγγελματίες συνεργάτες όπως η μακιγιέζ και η κομμώτρια όσο και το ίδιο το ζευγάρι.

Στις προετοιμασίες και των δύο επικράτησε ένα αληθινά χαρούμενο κλίμα μαζί με φίλους και συγγενείς να συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια.

Γάμος στο Met Hotel

Το μυστήριο του γάμου

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσου στις Συκιές. Πρόκειται για μια μικρή εκκλησία η οποία όμως προσφέρει μια μοναδική θέα της Θεσσαλονίκης. Πλάι λοιπόν στο ζευγάρι βρέθηκαν όλοι οι καλεσμένοι, τιμώντας τους έτσι με τον καλύτερο τρόπο.

Η φωτογράφιση του γάμου

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, πραγματοποιήσαμε την οικογενειακή μας φωτογράφιση και πλέον ήμασταν έτοιμη για την φωτογράφιση γάμου την ίδια μέρα. Προτείνεται πάντα στα ζευγάρια να κάνουμε μια φωτογράφιση καθώς έτσι μπορούμε να αποτυπώσουμε όλα τα συναισθήματα της ημέρας του γάμου. Η φωτογράφιση έγινε σε δύο σημεία – στο πύργο Τριγωνίου στην Άνω Πόλη, και αντίστοιχα συνεχίσαμε στο Met Hotel για τις εσωτερικές μας λήψεις.

Γάμος στο Met Hotel

Η δεξίωση γάμου στο Met Hotel

Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση μας ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε το party! Το ζευγάρι οργάνωσε μια εντυπωσιακή είσοδο μαζί με τους κουμπάρους τους. Στον πρώτο τους χορό η νύχτα έγινε μέρα με τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό και μας χάρισαν μοναδικές λήψεις. Αμέσως, όλοι οι αγαπημένοι φίλοι απόλαυσαν την βραδιά με χορό και αλκοόλ.

Γάμος στο Met Hotel

Όπως θα δείτε σε κάθε γάμο με ενδιαφέρει να συνδυάσω διαφορετικά στυλ φωτογραφίας και να εμπλουτίσω το αποτέλεσμα όσο περισσότερο μπορώ. Γιατί κάθε ζευγάρι θέλει ο γάμος του να είναι μοναδικός και διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με την ιδανική φωτογράφιση καθώς και την γνωριμία με τους χαρακτήρες.

Next Day φωτογράφιση στο Miraggio Hotel

Δείτε εδώ την after φωτογράφιση στο Miraggio Hotel

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον δικό σας μοναδικό γάμο!

Γάμος στο Met Hotel

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη