Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio
|

Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio

Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio

Ο Μάκης και η Στεφανία επέλεξαν να χαλαρώσουν μετά τον γάμο τους και έκαναν μια από τις καλύτερες επιλογές. Επέλεξαν το Miraggio Hotel για να περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε και το σημείο για την after φωτογράφιση μας.

Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio

Οργάνωσα λοιπόν την φωτογράφιση μας ώστε να είναι μια ωραία εμπειρία μέσα στις διακοπές του ζευγαριού. Χρησιμοποίησα διάφορα σημεία τα οποία θα μας έδιναν ιδανικά αποτελέσματα. Και πράγματι, το Miraggio προσφέρει πάρα πολλά σημεία σημεία ιδανικά για όμορφες λήψεις. Το ζευγάρι είχε μάλιστα κλείσει την σουίτα που διαθέτει και προσωπική πισίνα οπότε χρησιμοποίησα και αυτόν τον χώρο για μια editorial φωτογράφιση. Αντίστοιχα κινηθήκαμε τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Προσφέρονται μέρη με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική καθώς και πολύ προσεγμένα φυσικά τοπία. Ειδικά η παραλία είναι διαμορφωμένη και προσεγμένη ανάλογα για να δώσει μαγικά πλάνα.

Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio

Όπως θα δείτε σε κάθε γάμο με ενδιαφέρει να συνδυάσω διαφορετικά στυλ φωτογραφίας και να εμπλουτίσω το αποτέλεσμα όσο περισσότερο μπορώ. Γιατί κάθε ζευγάρι θέλει ο γάμος του να είναι μοναδικός και διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με την ιδανική φωτογράφιση καθώς και την γνωριμία με τους χαρακτήρες.

Φωτογράφιση γάμου στο Miraggio

Ο γάμος στο Met Hotel

Δείτε εδώ την ημέρα του γάμου στο Met Hotel

Φωτογράφιση γάμου Miraggio