Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου
| |

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα προϊόν που για πολλούς ανθρώπους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους. Ως είδος της φωτογράφισης προϊόντων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο λόγος που είναι ένα ξεχωριστό προϊόν βρίσκεται στην κατασκευή και στα υλικά του.

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου ανήκουν – φωτογραφικά – στην κατηγορία των κοσμημάτων. Είναι φτιαγμένα από πολλές επιφάνειες οι οποίες μεταξύ τους αντιδρούν εντελώς διαφορετικά όταν φωτιστούν. Υπάρχουν γυαλιστερά μέρη τα οποία δημιουργούν αντανακλάσεις, κοκκάλινα σημεία, φακοί σε μαύρο χρώμα διάφανοι κοκ. Όλα αυτά λοιπόν τα μέρη όταν συνδυαστούν δημιουργούν πολλές προκλήσεις κατά την φωτογράφιση.

Για να φωτογραφηθούν σωστά τα γυαλιά ηλίου απαιτείται μελέτη του κάθε ενός κωδικού ξεχωριστά πριν τη λήψη. Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να έχει φωτογραφηθεί λάθος ο σκελετός και να αποδίδει διαφορετικό χρώμα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Στην 8th Art Photography έχουμε εξειδικευτεί στις τεχνικές που απαιτούνται για να φωτογραφηθούν σωστά τα γυαλιά ηλίου και να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Η φωτογράφιση αποτελεί το ένα μέρος ενώ το editing το υπόλοιπο. Είναι καθοριστικό να γίνει σωστή χρωματική επεξεργασία και να διορθωθούν τυχόν ατέλειες. Για να γίνει σωστά αυτή η διαδικασία χρειάζεται άριστη γνώση των γραφιστικών προγραμμάτων και ο κατάλληλος χρόνος.

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε άμεσα τις τελικές εικόνες πάντα με γνώμονα την ποιότητα. Σε αυτήν την παρουσίαση θα δείτε την φωτογράφιση προϊόντων για e-shop που κάναμε για την Olympus Sunglasses. Δημιουργήσαμε ολόκληρο τον κατάλογο για το e-shop καθώς και εικόνες lifestyle.

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Επικοινωνήστε για την δική σας φωτογράφιση.

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Φωτογράφιση προϊόντων

Εταιρική φωτογράφιση