Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop
| |

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Η φωτογράφιση κοσμημάτων είναι ένα από τα πλέον περίπλοκα είδη στην κατηγορία φωτογράφιση προϊόντων. Το κόσμημα είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, μεγάλης αξίας, που απαιτεί τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια. Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε την φωτογράφιση κοσμημάτων που έγινε για την επιχείρηση Elisjewel.

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Σε συνεννόηση με την Eleftheriadis Jewels αναλάβαμε την δημιουργία καταλόγου για την κατασκευή του e-shop τους. Φωτογραφήθηκαν συνολικά πάνω από 1000 κωδικοί. Κάθε κόσμημα επεξεργάστηκε ενδελεχώς ώστε να αναδεικνύεται η αξία του και να βλέπει ο πελάτης αυτό που πραγματικά πρόκειται να αγοράσει.

Τα κοσμήματα ήταν βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κρεμαστά, μενταγιόν και γενικά μια πολύ μεγάλη ποικιλία – όλα τα κοσμήματα ήταν ασημένια 925 και επίχρυσα 14κ. Οι φωτογραφίες έγιναν σε συγκεκριμένες προδιαγραφές με έμφαση στο τέλειο λευκό φόντο και την απόλυτη ομοιομορφία.

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Η Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη. Στην 8th Art Photography προσπαθούμε να παραδίδουμε άμεσα τις εκκρεμότητες μας ώστε να εργαζόμαστε ταυτόχρονα με την κατασκευή του e-shop. Στόχος μας είναι να πάρει ο κάθε πελάτης το ιδανικό αποτέλεσμα στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την δική σας Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop. Μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να τα φωτογραφίσουμε.

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Εταιρική φωτογράφιση Αθήνα

Εταιρική φωτογράφιση Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση προϊόντων