Χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Θεσσαλονίκη
|

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια ιδιαίτερη αλλά ξεχωριστή εποχή για να κάνει κάποιος τον γάμο του ή την βάπτιση του παιδιού του. Προσφέρουν μια διαφορετική ζεστασιά ενώ στην ατμόσφαιρα επικρατεί ένα πραγματικά γιορτινό κλίμα. Έτσι λοιπόν και η Βιβή με τον Στέλιο αποφάσισαν να βαπτίσουν το παιδάκι τους στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Θεσσαλονίκη

Το μυστήριο έγινε στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Όλος ο χώρος της εκκλησίας είχε στολιστεί εορταστικά με επιμέλεια του γραφείου Baptismus. Η διακόσμηση περιείχε τα πάντα γύρω από την γιορτή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, μετά τη βάπτιση βρισκόταν εκεί και ο Κόκκινος Σκούφος, που πρόσφερε ζεστούς λουκουμάδες στους καλεσμένους.

Μετά την βάπτιση ακολούθησε η next day φωτογράφιση. Έγινε μέσα στην φύση και πραγματικά τόσο το ζευγάρι, με την νονά όσο και εμείς το απολαύσαμε. Πάντα στην next day φωτογράφιση έχουμε την δυνατότητα να φωτογραφηθούμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και φυσικά το μωράκι μας είναι ευδιάθετο. Κάναμε λοιπόν μια πολύ ωραία περιήγηση που μας χάρισε μοναδικά κλικ. Όλο το mood και τα vibes της φωτογράφησης ήταν σούπερ! Η Βιβή και ο Στέλιος ήταν λαμπεροί και γεμάτοι ευτυχία ενώ και η νονά ξεχώρισε δίπλα στο βαφτιστήρι της.

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος Γάμου Θεσσαλονίκη