Φωτογράφιση γάμου – Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

June 1, 2021

Φωτογράφιση γάμου – Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Στον συγκεκριμένο γάμο θα δούμε ένα από τα αγαπημένα μου σημεία για να κάνει κάποιος τον γάμο του τους καλοκαιρινούς μήνες στην Θεσσαλονίκη. Το Παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου Κέδρηνου Λόφου αποτελεί ένα σημείο μέσα στο δάσος του Σέιχ Σου με θέα όλη την Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ δημοφιλές ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς όλο το μυστήριο του γάμου γίνεται στον εξωτερικό χώρο.

Φωτογράφιση γάμου - Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Πως η επιλογή εκκλησίας παίζει ρόλο στην ημέρα του γάμου;

Όπως έχω αναφέρει και στις 10 συμβουλές οργάνωσης γάμου η επιλογή εκκλησίας είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες που πρέπει να φροντίσει ένα ζευγάρι όταν διοργανώνει τον γάμο του. Ανάλογα την εποχή έχει πολλές επιλογές σχετικά με την τοποθεσία και το στυλ της εκκλησίας. Ειδικά τους θερινούς μήνες το να κάνει κάποιος τον γάμο του σε εξωκκλήσι είναι κάτι που προσφέρει μια αίγλη διαφορετική την ημέρα του γάμου. Τόσο από φωτογραφικής άποψης όσο και συνολικά στο όλο mood του γάμου. Ο Άγιος Βασίλειος στο Φιλίππειο συνδυάζει πολύ αρμονικά την μοναδική θέα της πόλης αλλά και την άνεση από θέμα parking και απόστασης καθώς είναι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Φωτογράφιση γάμου - Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Φωτογράφηση γάμου στο Σέιχ Σου

Σαν φωτογράφος γάμου πάντα αναζητώ νέα μέρη για φωτογράφιση αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να δώσω μια νέα οπτική σε μέρη τα οποία έχουν φωτογραφηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Το Σέιχ Σου είναι ένα μέρος όπου αρκετά ζευγάρια έκαναν την φωτογράφηση γάμου τους τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα όμως με αιθέριο στυλ καταφέρνουμε να δώσουμε μια άλλη χροιά στο βίντεο και τις φωτογραφίες γάμου. Η φύση είναι κάτι που ελκύει τα ζευγάρια και σίγουρα το δάσος του Σέιχ Σου μπορεί να μας δώσει μοναδικές εικόνες εάν όμως το χειριστούμε κατάλληλα.

Η Εμμανουέλα διένυε τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της και ήθελα να εκμεταλλευτώ το στοιχείο αυτό σε όλη την φωτογράφιση γάμου. Άλλωστε αυτό θα θυμίζουν οι φωτογραφίες γάμου – πως ήταν ένα βήμα πριν φέρει στον κόσμο το νεογέννητο παιδάκι της.

Φωτογράφιση γάμου - Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο – Το μυστήριο του γάμου

Γάμος με άρωμα Κρήτης

Το μυστήριο του γάμου έγινε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Εκεί ο Σπύρος και η Εμμανουέλα ένωσαν τα δεσμά τους και απόλαυσαν πραγματικά το μυστήριο. Όλος ο προαύλιος χώρος είχε στολιστεί εντυπωσιακά από το Flower Shop. Μάλιστα λόγω της καταγωγής της νύφης από την Κρήτη ήταν έντονο το τοπικό στοιχείο σε όλον τον γάμο. Η είσοδος του ζευγαριού έγινε με τη συνοδεία λάουτου και κρητικής λύρας , οι μπομπονιέρες ήταν παραδοσιακά γλυκά της Κρήτης ενώ μοιραζόταν Ρακή από τον στολισμό. Τι καλύτερο για να διανθίσεις και να δώσεις προσωπικότητα την ημέρα του γάμου σου;

Φωτογράφιση γάμου - Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Τόσο το ζευγάρι όσο και όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μυστήριο, έδωσαν την δική τους ενέργεια και έκαναν την φωτογράφηση γάμου να μοιάζει με μια μεγάλη γιορτή. Έτσι άλλωστε θέλουμε να ζείτε τον γάμο σας – σαν μια πραγματική γιορτή.

Εμμανουέλα – Σπύρο να ζήσετε!

Το βίντεο του γάμου

Φωτογράφιση γάμου – Άγιος Βασίλειος Φιλίππειο

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί τον δικό σας γάμο.

Φωτογράφος Γάμου Θεσσαλονίκη

SHARE THIS STORY