Εταιρική φωτογράφιση

Αναδείξτε την εταιρεία σας

ξΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Εταιρική φωτογράφιση

επικοινωνηστε

Επενδύοντας στο branding

Branding = Πυρήνας επιχείρησης

Τι ξεχωρίζει στην εταιρική φωτογράφιση;

Τα έργα μας

Οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης

Η δύναμη και η χρήση της εικόνας

Τα οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης είναι πολλαπλά. Παρακάτω θα αναλυθούν τα βασικότερα που συντελούν σε ένα άρτιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις φροντίζουν να διατηρούν κορυφαίο επίπεδο όσον αφορά το branding τους. Στον τομέα του branding, ο βασικότερος παράγοντας είναι η εικόνα που προβάλλουν στο κοινό τους.

1. Ενίσχυση της εταιρικής εικόνας (brandname). Στην σύγχρονη εποχή κάθε υποψήφιος πελάτης ελκύεται από την εικόνα μιας επιχείρησης. Όταν λέμε εικόνα δεν εννοούμε μόνο τις φωτογραφίες αλλά συνολικά το οπτικό αποτέλεσμα που προβάλει τόσο στο website όσο και στα social media. Εάν η εταιρική εικόνα εμπνέει επαγγελματισμό τότε σίγουρα ενισχύει το brandname και τους υπόλοιπους τρόπους marketing (π.χ. word of mouth κλπ).

2. Επαγγελματισμός. Βασική προϋπόθεση ενός άψογου αποτελέσματος είναι η επιλογή των κατάλληλων επαγγελματιών που θα αναλάβουν την φωτογράφιση. Όταν λοιπόν έχουμε στα χέρια μας ένα τελικό προϊόν όπως το είχατε φανταστεί - και ακόμη καλύτερο - τότε η εταιρεία ενισχύει τον επαγγελματισμό που βλέπει ο πελάτης. Όταν αντίθετα βλέπει ένα ερασιτεχνικό αποτέλεσμα τότε αυτόματα προδιαθέτει αρνητικά τον πελάτη.

3. Concept φωτογράφισης. Σε κάθε εταιρική φωτογράφιση πάντα σχεδιάζουμε με την επιχείρηση ένα concept. Επειδή κάθε επιχείρηση είναι μοναδική - αντίστοιχο οφείλει να είναι και το concept της φωτογράφισης. Πρέπει να αναδείξουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει.

4. Εταιρική βιντεοσκόπηση. Πέραν της εταιρικής φωτογράφισης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και εταιρικά βίντεο. Το βίντεο είναι πλέον ο προτεινόμενος τρόπος διαφήμισης σε social campaigns και με μεγαλύτερο αντίκτυπο στο SEO. Με τους κατάλληλους συνεργάτες θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο σε σύντομη διάρκεια θα συνοψίζει όλες τις πτυχές της εταιρείας.

5. Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Η εταιρική φωτογράφιση στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη. Είναι λίγες οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να επενδύσουν σε αυτό τον τόσο βασικό τομέα του branding τους. Με ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα άμεσα η εταιρεία σας θα ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.

Κόστος εταιρικής φωτογράφισης

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο. Πρόκειται για μια επένδυση η οποία θα κάνει την διαφορά.

Η εμπειρία της 8th Art Photography στην εταιρική φωτογράφιση προϊόντων είναι μεγάλη. Βασική αρχή μας σε κάθε συνεργασία - ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση - είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Οι χρόνοι παράδοσης, η δημιουργία του concept και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται στο ακέραιο. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις.

Portraits

Interior Photography

Φωτογράφιση πορτρέτων των εργαζομένων στην εταιρεία

Φωτογράφιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της εταιρείας

Η έδρα της 8th Art Photography βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όμως πηγαίνουμε σε κάθε προορισμό που έχει την έδρα της η εταιρεία.

Εταιρική φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη

εταιρικη φωτογραφιση αθηνα

Εταιρική φωτογράφιση

Corporate photography and video combined to achieve great results. Check the portfolio from Vilabs.

Contact Us

Εταιρική φωτογράφιση

Ποια τα οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης;

Τα οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης είναι πολλαπλά. Παρακάτω θα αναλυθούν τα βασικότερα που συντελούν σε ένα άρτιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι ξεχωρίζει στην εταιρική φωτογράφιση;

Φωτισμός – Posing – Details

Ποιο είναι το κόστος της εταιρικής φωτογράφισης;

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο.