August 23, 2021

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες 

Στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε μια βάπτιση που έγινε στις Σέρρες και συγκεκριμένα στα Πλατανάκια Σερρών. Σε ένα όμορφο χωριό των Σερρών μέσα στο πράσινο και την φύση έγινε η βάπτιση ενός πρίγκηπα.

Οι γονείς του μικρού Δημήτρη οργάνωσαν την βάπτιση του με τον καλύτερο τρόπο. Η επικοινωνία μας ήταν έγκαιρη και είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους όλα όσα θα ήθελαν να πραγματοποιήσουμε για την συγκεκριμένη ημέρα. Άλλωστε όταν υπάρχει το κατάλληλο πλάνο τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Για αυτό πάντα τονίζω πόσο σημαντική είναι η σωστή επικοινωνία και σχεδίαση της κάθε εκδήλωσης.

IMG 3340

Βάπτιση στην φύση

Η βάπτιση έγινε σε ένα τοπίο μέσα στο δάσος γεμάτο πράσινο και δέντρα καθώς και η εκκλησία βρίσκεται και αυτή μέσα στην φύση. Πολύ συχνά βλέπετε εικόνες μου να είναι στο πράσινο και αυτό είναι κάτι που κάνω εσκεμμένα. Λατρεύω τον συνδυασμό του πράσινου με το φυσικό φως καθώς από τη μια έχουμε ένα ομοιόμορφο background στις εικόνες και στο βίντεο μας ενώ μπορούμε να παίξουμε δημιουργικά με το φυσικό φως του ήλιου. Οι φωτογραφίες μας αποκτούν μια ξεχωριστή χάρη όταν χρησιμοποιούμε τον φυσικό φωτισμό αντί του τεχνητού.

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες – Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Η εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο ήταν ο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής . Μπορείτε να δείτε πόσο όμορφη τοποθεσία είναι τόσο από τις φωτογραφίες βάπτισης όσο και από το βίντεο βάπτισης το οποίο αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια από ψηλά. Θα απολαύσετε πλάνα με drone τα οποία εμπλουτίζουν το βίντεο της βάπτισης δημιουργικά. Οι γονείς και οι νονοί ήρθαν έγκαιρα όπως είχαμε συζητήσει και έτσι η διαδικασία της φωτογράφισης βάπτισης πριν ξεκινήσει το μυστήριο κύλησε ομαλά. Χωρίς πίεση και άγχος πετύχαμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ο στολισμός βάπτισης εμπλούτισε όμορφα το τελικό μας αποτέλεσμα καθώς έγινε μια ιδανική επιλογή στο θέμα αλλά και στις αποχρώσεις. Θα δείτε στοιχεία από τον στολισμό και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το μυστήριο ξεκίνησε με την κατήχηση και ολοκληρώθηκε με το βάπτισμα. Στη διάρκεια του μυστηρίου μας ενδιαφέρει να κάνουμε ένα πολύ όμορφο ρεπορτάζ δείχνοντας τις στιγμές που διαδραματίζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Επιλέγουμε πάντα να ακολουθήσουμε μια διακριτική καταγραφή τόσο στον τομέα του βίντεο όσο και στις φωτογραφίες. Το κομμάτι της σκηνοθεσίας εδώ έρχεται δεύτερο καθώς με την υπερβολική καθοδήγηση θα σκοτώσουμε το συναίσθημα. Είναι κάτι το οποίο αποφεύγω συνεχώς στις λήψεις μου. Η ουσία του γάμου και της βάπτισης είναι να αποτυπώσουμε τις αληθινές στιγμές και όχι να τις θυσιάσουμε χάριν μιας εικόνας.

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες 

Δεξίωση βάπτισης στις Σέρρες

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα του παππού Δημήτρη ο οποίος δημιούργησε κάτι ξεχωριστό για το εγγόνι που πήρε το όνομα του. Υπήρχε απόλυτη οργάνωση από το catering και όλα ήταν ιδιαίτερα περιποιημένα. Μετά από κάθε τέτοια εκδήλωση αξίζει να ακολουθήσει μία όμορφη δεξίωση.

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες 

Φωτογραφίες βάπτισης Σέρρες – Η next day φωτογράφιση

Θα έχετε δει και από άλλες φωτογραφίσεις βάπτισης πως επιλέγω πάντα να κάνω μια next day φωτογράφιση για κάθε μου βάπτιση. Έχω εξηγήσει πως ο λόγος που επιλέγω να κάνω την συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι διότι δεν την βλέπω σαν μια απλή φωτογράφιση του μωρού αλλά σαν μια ευκαιρία να κάνω μια οικογενειακή φωτογράφιση.

Next Day φωτογράφιση στην Καλαμαριά

Για την συγκεκριμένη βάπτιση επέλεξα σαν σημείο φωτογράφισης την Καλαμαριά. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινήσαμε την φωτογράφιση μας από την Νέα Κρήνη όπου συνδυάζει αρμονικά το πράσινο αλλά και το στοιχείο της θάλασσας. Ο λόγος που επέλεξα σαν σημείο την συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν διότι έχοντας γεμίσει από εικόνες στην φύση την ημέρα της βάπτισης ήθελα να συνδυάσουμε την επόμενη ημέρα και να την εμπλουτίσουμε και με την ομορφιά της θάλασσας. Εάν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την ομορφιά της πόλης μας τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Συνεχίσαμε έπειτα στην πλαζ της Αρετσούς όπου το φως του ήλιου και το μπλε της θάλασσας έδεσαν όμορφα.

8A104737

Βασικό στοιχείο σε όλα τα παραπάνω είναι τα αληθινά συναισθήματα και η ενέργεια που θα δώσουν οι πρωταγωνιστές! Χωρίς αυτά τότε έχουμε μόνο άψυχες εικόνες.

Το βίντεο βάπτισης

Testimonial – Η κριτική για την 8th Art Photography

Άψογος επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος!Η δουλειά σου είναι καλύτερη με διαφορά!!ότι ζητήσαμε το είχαμε ακριβώς όπως το ονειρευτήκαμε!!

Φωτογραφίες Βάπτισης Σέρρες – 8th Art Photography – Φωτογραφος Βαπτισης Θεσσαλονικη

SHARE THIS STORY