Καλοκαιρινός γάμος στην Αγία Σοφία, Θεσσαλονίκη

Φωτογραφος Γαμου Θεσσαλονικη

Οι φωτογραφίες γάμου του Χρήστου και της Σοφίας αντιπροσωπεύουν απόλυτα τον χαρακτήρα τους. Δύο νέοι άνθρωποι που ένωσαν τις ζωές τους και επέλεξαν να χαράξουν από νωρίς την κοινή τους πορεία.

Ο Χρήστος ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Πανόραμα, Θεσσαλονίκης. Ένα σπίτι εξαιρετικό με προσεγμένες λεπτομέρειες και έναν τεράστιο κήπο. Εκεί επιλέξαμε να καταγράψουμε την προετοιμασία του και βγάλαμε τις φωτογραφίες του ίδιου και των φίλων του. Ο Χρήστος, ως αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, φόρεσε την επίσημη στολή του και το ίδιο έκαναν και οι φίλοι του. Το αποτέλεσμα; Μοναδικές φωτογραφίες γάμου που θα του θυμίζουν πόσο όμορφα πέρασε εκείνη την ημέρα.

Μοναδικές φωτογραφίες γάμου στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφος Γαμου Θεσσαλονικη

Η Σοφία ετοιμάστηκε στο πατρικό της στο Πλαγιάρι. Εκεί μαζί με την αγαπημένη φίλη και κουμπάρα της βίωσαν την προετοιμασία. Η συγκίνηση της μητέρας της ήταν εμφανής. Αυτό όμως είναι που δίνει νόημα σε αυτές τις στιγμές. Τα αληθινά συναισθήματα που εκφράζουν οι πρωταγωνιστές. Για αυτό θέλουμε και οι φωτογραφίες γάμου τους να τους θυμίζουν για πάντα πως ένιωσαν εκείνη την ημέρα. Ακολούθησε το μυστήριο στην Αγία Σοφία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια κάναμε την φωτογράφιση μας στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Allegro , στην ταράτσα του Μεγάρου Μουσικής. Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι, χορό και κυρίως αληθινές στιγμές! Αυτό θα τους θυμίζουν και οι φωτογραφιες γαμου τους.

SHARE THIS STORY