ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Φωτογραφιση γαμου χαλκιδικη

PORTFOLIO

Ηλιος

ΘΑλασσα

Ο ήλιος προσφέρει το φυσικό φως - απαραίτητο συστατικό για εικόνες με υψηλή αισθητική και ζωντάνια.

Τα γαλανά νερά της Χαλκιδικής είναι δημοφιλή παγκοσμίως. Η ηρεμία και η ομορφιά που προσφέρουν στις φωτογραφίες γάμου είναι ξεχωριστή.

Η Χαλκιδική αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο. Διαθέτει μια μοναδική ομορφιά και συνδυάζει τόσες πολλές επιλογές ταυτόχρονα. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία αποτελεί και δημοφιλή προορισμό για να πραγματοποιήσει εκεί τον γάμο του. Η φωτογράφιση γάμου στην Χαλκιδική έχει μια ξεχωριστή αύρα καθώς προσομοιάζει με γάμο σε νησί.

ΓΑμος στην ΧαλκιδικΗ

Ποια τα οφΕλη στο να κΑνω τον γΑμο μου στην ΧαλκιδικΗ;

ΤΑ ΤΟΠΙΑ

Οι τοποθεσίες που υπάρχουν στην Χαλκιδική πραγματικά είναι μοναδικές. Σε όλη την Β. Ελλάδα δε θα βρείτε αντίστοιχα μέρη. Υπάρχει ένας όμορφος συνδυασμός φύσης και θάλασσας που θα απογειώσει την ημέρα του γάμου σας. Υπάρχουν αρκετές εκκλησίες που μπορείτε να επιλέξετε και βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα. Επίσης το μυστήριο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο. Εάν πρόκειται για πολιτικό/συμβολικό γάμο τότε οι επιλογές είναι αμέτρητες.

ΜαγικΑ σημεΙα που δεν προσφΕρονται αλλοΥ

χωροι δεξιωσησ

Τόσο στην Κασσάνδρα όσο και στην Σιθωνία θα βρείτε πολύ όμορφους και προσεγμένους χώρους δεξίωσης κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό αφού πρόκειται για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Τα κτΗματα - χΩροι δεξΙωσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

Όταν ο γάμος πραγματοποιείται σε τέτοιες τοποθεσίες όπως η Χαλκιδική τότε αντίστοιχα οι φωτογραφίες γάμου θα ξεχωρίζουν. Όπως αναφέρθηκε, τα σημεία που υπάρχουν εδώ δε μπορεί να τα βρει κανείς στην Θεσσαλονίκη για παράδειγμα. Αυτό μας βοηθάει συνολικά στην φωτογράφιση γάμου ώστε να έχουμε πλάνα δίπλα στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.

Οι φωτογραΙες και το βΙντεο γΑμου

ΦωτογρΑφος γΑμου ΧαλκιδικΗ

Εκεί που το γαλάζιο του ουρανού συναντάει το μπλε της θάλασσας

Το θετικό με την Χαλκιδική είναι πως προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από venues και ξενοδοχεία τα οποία μπορούν να κάνουν τον γάμο σας πραγματικά αξέχαστο. Σε συνδυασμό με κάποιον wedding planner θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό καθώς η διακόσμηση θα είναι custom. Χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα αυτήν μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΦωτογρΑφιση γΑμου στην ΧαλκιδικΗ

Πως να κΑνετε τις φωτογραφΙες σας να ξεχωρΙσουν;

ΦωτογρΑφιση γΑμου στην ΧαλκιδικΗ

Η φωτογράφιση γάμου στην Χαλκιδική όπως αναφέραμε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Αρχικά καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε τις προετοιμασίες σας στην Χαλκιδική εφόσον γίνει εκεί ο γάμος και η δεξίωση. Ο λόγος δεν είναι μόνο η απόσταση αλλά κυρίως η ομοιομορφία στα πλάνα μας. Εάν για παράδειγμα ετοιμαστείτε σε ένα ξενοδοχείο με όμορφη θέα, αυτό θα δένει αρμονικά με την τοποθεσία του γάμου αλλά και της δεξίωσης. Στο τελικό αποτέλεσμα θα υπάρχει μια αρμονία.

Επίσης, η επιλογή αυτού του μέρους μας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφηθούμε την ίδια μέρα σε σημεία εξαιρετικά. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα μετά την τελετή και πριν τη δεξίωση για τις λήψεις μας. Σημεία όπως οι παραλίες, οι προβλήτες και πόσα άλλα θα δώσουν άλλη χάρη στις εικόνες μας.

Φωτογραφος Γαμου Χαλκιδικη

ΦωτογρΑφος γΑμου ΧαλκιδικΗ

ΕικΟνες που ξεχωρΙζουν

Ας δημιουργΗσουμε μαζΙ κΑτι μοναδικΟ

Κάντε την ήμερα του γάμου σας αξέχαστη

Δώστε μια ξεχωριστή αισθητική στο φωτογραφικό αποτέλεσμα του γάμου σας. Στόχος μου είναι να αποτυπώσω με μια elegant και αληθινή προσέγγιση τις στιγμές σας.