Φωτογράφηση γάμου στο Κτήμα Μηλέωνα

Φωτογράφηση γάμου στο Κτήμα Μηλέωνα

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή οργάνωση

Στον συγκεκριμένο γάμο του Δημήτρη και της Χριστιάνας θα δούμε πόσο όμορφα δένει η σωστή οργάνωση, το όμορφο στήσιμο και τα έντονα συναισθήματα.

Ο συγκεκριμένος γάμος είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει το 2020 όμως λόγω των δύσκολων συνθηκών μεταφέρθηκε για το 2021. Αυτό δεν πτόησε τα παιδιά και αποφάσισαν να οργανώσουν τον γάμο τους ιδανικά για την φετινή χρονιά. Οι προετοιμασίες όλο αυτό το διάστημα απέδωσαν καρπούς διότι σε συνδυασμό με τους επιλεγμένους συνεργάτες καταφέραμε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ξεχωρίζει και διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό.

Κτήμα Μηλέωνα

Οι προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης

Η Χριστιάνα είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια για την ημέρα του γάμου της. Είχε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια που θα έκανε την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό άλλωστε και φωτογραφικά δημιούργησα εικόνες που χωρίς την βοήθεια της δεν θα είχαν βγει. Οι προετοιμασίες του Δημήτρη και της Χριστιάνας έγιναν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας τις στιγμές. Πάντα βέβαια η προετοιμασία του γαμπρού είναι πιο χαλαρή σε σχέση με αυτήν της νύφης. Ξεκινήσαμε λοιπόν από τον Δημήτρη τον οποίο έντυσαν οι φίλοι του και ήθελα να συνδυάσω το κομμάτι των ζωντανών στιγμών με αυτό της πιο elegant κάλυψης. Όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο στοιχεία τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται. Αυτό θέλω να πετύχω σε κάθε φωτογράφηση γάμου καθώς όταν δένει η photojournalistic με την elegant κάλυψη δημιουργούνται φωτογραφίες ξεχωριστές.

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του Δημήτρη περάσαμε στην Χριστιάνα. Η νύφη πάντα εξαρτάται από άλλους συντελεστές – μακιγιέζ – κομμώτρια κλπ. Για αυτόν τον λόγο πάντα βγάζουμε ένα timeline το οποίο θα μας βοηθήσει έτσι ώστε να είμαστε safe στους χρόνους μας. Εάν λοιπόν κατά την φωτογράφηση γάμου κάτι ξεφύγει του προγράμματος θα έχω προβλέψει έτσι ώστε να μην χαθούν στιγμές αλλά να προλάβουμε τα πάντα με άνεση.

Μόλις ολοκλήρωσε η Χριστιάνα το χτένισμα και το μακιγιάζ ξεκινήσαμε να καταγράφουμε τις στιγμές της προετοιμασίας της. Στην όλη διαδικασία ήταν πάντα δίπλα της οι φίλες και η αδερφή της που βοήθησαν στο να έχουμε ακόμη πιο ζωντανές στιγμές.

8art 395
8art 149

Όταν εμπιστεύεσαι πραγματικά τον φωτογράφο του γάμου σου

Κάτι πολύ σημαντικό που θέλω να τονίσω είναι το γεγονός της εμπιστοσύνης μεταξύ του ζευγαριού και του φωτογράφου γάμου. Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Χριστιάνα μου έδειξαν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και έτσι κύλησαν όλα ομαλά. Πολλές φορές μπορεί να πω στο ζευγάρι μου κάτι το οποίο θα τους φανεί παράξενο όμως κάθε μου συμβουλή θα είναι βάση της εμπειρίας μου και θα ξέρω πως είναι η ιδανική επιλογή.

Ο γάμος στο Κτήμα Μηλεώνα

Η τοποθεσία που επέλεξε το ζευγάρι για τον γάμο του ήταν στο Κτήμα Μηλεώνα, στο Λευκοχώρι. Μια πολύ όμορφη και προσεγμένη τοποθεσία λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Το κτήμα προσέφερε όσα χρειάζονταν για την ημέρα του γάμου όμως αυτό που απογείωσε το σκηνικό ήταν οι δημιουργίες του στολισμού. Ο στολισμός και όλες οι δημιουργίες ήταν αποτέλεσμα από την ομάδα του Κουφετούλι . Το μυστήριο του γάμου έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει μέσα στο κτήμα. Όλο το μυστήριο έγινε στον εξωτερικό χώρο, μπροστά από το εκκλησάκι και οι καλεσμένοι “αγκάλιαζαν” το ζευγάρι. Υπήρχε κατάνυξη καθώς ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ήταν συγγενικό πρόσωπο της νύφης. Έγινε ένα πολύ όμορφο μυστήριο με δυνατές φωτογραφίες.

Κτήμα Μηλέωνα

Δεξίωση στο Κτήμα Μηλεώνα

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα. Από το κουφετούλι είχαν στήσει ένα μοναδικό setup με λαμπάκια, διάφορα props και δημιουργίες που απογείωσαν τον χώρο της δεξίωσης. Αυτό που σίγουρα όμως κάνει την διαφορά σε κάθε γάμο είναι η διάθεση του ζευγαριού και ο ρυθμός που δίνει στον γάμο. Εκεί το ζευγάρι τα έδωσε όλα και παρέσυρε μαζί και όλους τους καλεσμένους. Δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να μας χαρίζουν μοναδικές εικόνες.

Κτήμα Μηλέωνα

Next Day φωτογράφηση στη Χαλκιδική

Μετά την φωτογράφηση γάμου ακολούθησε η next day φωτογράφηση που έγινε σε διάφορα σημεία της Χαλκιδικής. Ο τελικός προορισμός μας ήταν η Νέα Φώκαια. Ο ήλιος και το φυσικό φως σε συνδυασμό με το mood του ζευγαριού μας χάρισαν εικόνες ανεπανάληπτες. Όπως σε κάθε γάμο μου έτσι και εδώ ήθελα να διαχειριστώ με τον κατάλληλο τρόπο το όμορφο τοπίο έτσι ώστε να αναδείξει το ζευγάρι μου. Απολαύστε τις εικόνες!

8art 1401

Το βίντεο του γάμου

Κτήμα Μηλεώνα – φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη – φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη

SHARE THIS STORY