Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

January 24, 2022

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Φωτογράφηση γάμου στην Θεσσαλονίκη με δεξίωση στο Porto Palace

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε έναν όμορφο και elegant γάμο που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Η Ελένη και ο Γιάννης προετοίμασαν τον γάμο τους με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και προσοχή στο να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι τους ευχαριστημένοι. Και πραγματικά τα κατάφεραν!

Οι προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης

Ξεκινήσαμε με την κάλυψη στην προετοιμασία του Γιάννη. Ο Γιάννης ετοιμάστηκε σαν γαμπρός από το ξενοδοχείο Porto Palace, ένα από τα πιο δημοφιλή της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρισκόταν η οικογένεια του αλλά και φίλοι οι οποίοι συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης του.

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Τα οφέλη της προετοιμασίας σε ξενοδοχείο

Η επιλογή ενός ξενοδοχείου για την προετοιμασία τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού είναι κάτι που προτείνω ανεπιφύλακτα στα ζευγάρια μου. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν χώρους οι οποίοι μας βοηθούν πολύ στο οπτικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών και του βίντεο. Το τελικό αποτέλεσμα έχει μεγάλη διαφορά και υπάρχει πληθώρα χώρων που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε φωτογραφικά. Το Porto Palace διαθέτει προσεγμένες σουίτες αλλά και ένα όμορφο lobby τα οποία αποδίδουν πολύ όμορφα στον φακό.

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Αφού ολοκληρώσαμε την προετοιμασία του Γιάννη ακολούθησε η προετοιμασία της Ελένης. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ετοιμάστηκε νύφη από το σπίτι όπου μεγάλωσε. Πλάι της ήταν η οικογένεια και φίλες της που την βοήθησαν να ετοιμαστεί και φωτογραφήθηκαν μαζί της. Τόσο την οικογένεια όσο και τις φίλες, τους χρησιμοποιώ σε όλες τις φάσεις της προετοιμασίας καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των στιγμών της φωτογράφησης γάμου. Προσωπικά, σαν φωτογράφος γάμου με ενδιαφέρει να αποτυπώσω την αλήθεια μέσα από τα μάτια του ζευγαριού και των συγγενών/φίλων τους. Εκεί κρύβεται όλο το συναίσθημα – εγώ απλά το αποτυπώνω διανθίζοντας τις στιγμές.

Το μυστήριο

Το μυστήριο του γάμου έγινε στον Ι.Ν. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, στην πλατεία του Ευόσμου. Η συγκεκριμένη εκκλησία αποτελεί ένα στολίδι για την δυτική Θεσσαλονίκη με ένα μεγαλοπρεπές εσωτερικό. Τελέστηκε ένα μυστήριο με ζωντάνια και ιδιαίτερες για το ζευγάρι στιγμές. Με μεγάλη διακριτικότητα καταγράφηκαν όλα τα highlights του γάμου.

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Ο στολισμός του γάμου

Τον στολισμό του γάμου επιμελήθηκε η επιχείρηση “Έπρεπε”. Με μοναδικές δημιουργίες κατάφερε να κάνει έναν chic – elegant στολισμό ακριβώς όπως και το στυλ του ζευγαριού. Σε κάθε μας συνεργασία το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο καθώς με την επιμέλεια των επαγγελματιών του Έπρεπε, οι φωτογραφίες γάμου γίνονται πλουσιότερες.

Η δεξίωση και η φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η φωτογράφηση του ζευγαριού η οποία και έγινε στο Porto Palace. Εκμεταλλευόμενος τον χρόνο που έχουν οι καλεσμένοι μέχρι να τακτοποιηθούν στα τραπέζια τους δημιουργούμε όμορφες εικόνες με την αίσθηση της ίδιας ημέρας του γάμου. Στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση στην ταράτσα του Porto Palace με θέα το λιμάνι της πόλης. Δημιουργήθηκε και το wedding slideshow , το βίντεο με τις εικόνες από την ίδια ημέρα του γάμου και πραγματικά αποτυπώθηκαν τα συναισθήματα του ζευγαριού στα λόγια των καλεσμένων.

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace

Ελένη και Γιάννη σας ευχαριστώ!

Φωτογράφηση γάμου στο Porto Palace – φωτογράφος γάμου θεσσαλονίκη

SHARE THIS STORY