Φωτογραφιση γαμου στη Θεσσαλονικη

August 25, 2020

Φωτογραφιση γαμου Θεσσαλονικη

Η φωτογράφιση γάμου του Λάζαρου και της Νίκης έγινε στην Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός πως η καταγωγή τους είναι από την Φλώρινα και τη Λαμία επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για τον γάμο τους. Εδώ είναι και ο τόπος όπου γνωρίστηκαν και ζουν τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένα ζευγάρι το οποίο παρά τις δυσκολίες του κορονοϊού αποφάσισε να τελέσει τον γάμο του κανονικά. Η αλήθεια είναι πως αντιμετώπισαν ένα πλήθος από προκλήσεις λόγω του COVID-19 όπως τον περιορισμό των ατόμων κλπ. Η ουσία όμως είναι πως ο γάμος τους έγινε κανονικά παρά τις όποιες προκλήσεις.

Προετοιμασίες του γάμου

Οι προετοιμασίες τόσο του γαμπρού όσο και της νύφης έγιναν σε κλειστό κύκλο όπου βρίσκονταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άνθρωποι ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να βρίσκονται κοντά τους και να είναι παρόντες σε αυτή την στιγμή χαράς.

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Η γνωριμία με το ζευγάρι

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Λάζαρο και την Νίκη κατάλαβα πως πρόκειται για δύο ανθρώπους γεμάτους χαρά, κέφι και γέλιο! Αυτός ήταν ο χαρακτήρας τους και αυτό ήθελα να αποτυπώσω κατά τη διάρκεια της φωτογραφισης του γαμου τους. Έτσι λοιπόν διασκεδάσαμε, περάσαμε όμορφα και χωρίς πίεση βγάλαμε πανέμορφες φωτογραφίες γάμου. Γιατί όπως έχω τονίσει, οι στιγμές πρέπει να είναι αληθινές, αυθόρμητες και γεμάτες συναίσθημα.

Φωτογραφιση γαμου στο Αγίασμα της Ευκαρπίας

Το μυστήριο του γάμου έγινε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εξωκλήσια στην Θεσσαλονίκη. Στο Αγίασμα της Ευκαρπίας. Πρόκειται για ένα εξωκλήσι πολύ όμορφο μέσα σε ένα καταπράσινο μέρος. Τα δέντρα και το νερό που τρέχει δημιουργούν ένα συναίσθημα γαλήνης και μια ατμόσφαιρα ιδανική για την τέλεση του γάμου. Εδώ, παρά την ζέστη που μπορεί να επικρατεί στην πόλη, η δροσιά και η ανάλαφρη ατμόσφαιρα είναι ιδανική καθώς το μυστήριο γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Εάν σκέφτεστε να κάνετε τον γάμο σας σε εξωκλήσι είναι μια από τις επιλογές που μπορείτε να έχετε υπόψιν.

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Φωτογράφιση same day

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που χρειάζεται για να μεταβούν οι καλεσμένοι στην δεξίωση. Λόγω του γεγονότος πως είχε νυχτώσει όταν τελείωσε το μυστήριο, επιλέξαμε η φωτογράφιση να γίνει σε εσωτερικό χώρο. Διαλέξαμε ένα όμορφο bar όπου ήπιαμε το ποτό μας και μαζί με την κουμπάρα βγάλαμε όμορφες εικόνες. Η φωτογράφιση same day βοηθάει στο να χαλαρώσει το ζευγάρι και να βγάλουμε φωτογραφίες παίρνοντας το mood της ημέρας του γάμου. Συνολικά η φωτογράφιση δεν διήρκεσε πάνω από 30′.

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Δεξίωση και Wedding Slideshow

Η συνέχεια μας βρήκε στην δεξίωση όπου συγγενείς και φίλοι γιόρτασαν τον γάμο του Λάζαρου και της Νίκης. Αυτό που απογείωσε την βραδιά ήταν το Wedding Slideshow. Ένα βίντεο που ετοιμάζω την ίδια μέρα του γάμου και προβάλλεται στην δεξίωση. Πρόκειται για ένα εξαρετικό σημείο όπου το ζευγάρι μαζί με όλους τους καλεσμένους βλέπουν τις εικόνες του γάμου και ολόκληρη την ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από λίγες ώρες.

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Δείτε εδώ την φωτογράφιση επόμενης μέρας στην Φλώρινα και στις Πρέσπες

Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα - Πρεσπες

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για να οργανώσουμε τη δική σας φωτογράφιση γάμου. Κάντε κλικ εδώ

φωτογραφιση γαμου θεσσαλονικη

Απολαύστε τις εικόνες :

SHARE THIS STORY