Φωτογραφιση νεογεννητου στη Θεσσαλονικη με concept

φωτογραφος νεογεννητου θεσσαλονικη

Αυτή η φωτογράφιση αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου! Πρόκειται για κάτι ξεχωριστό, μοναδικό και πρωτότυπο - αυτό ακριβώς που θέλω να πετυχαίνω σε κάθε μου συνεργασία.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση νεογέννητου έγινε στην Θεσσαλονίκη για την Λυδία. Η Λυδία είναι μια αγαπημένη influencer αλλά κυρίως μια τρισευτυχισμένη μανούλα. Μπορείτε να την βρείτε στο instagram εδώ : https://www.instagram.com/lydiadeliaki/

Προετοιμασία φωτογράφισης νεογέννητου

Όταν συναντήσαμε την μικρή Νεφέλη είδαμε ένα γλυκό μωράκι 21 ημερών - σχεδόν - να κοιμάται. Τονίζω το σχεδόν για την συνέχεια :) Με την Λυδία είχαμε επικοινωνήσει, είχε ενημερωθεί για όλα όσα θα πρέπει να έχει έτοιμα πριν την φωτογράφιση. Της ήταν πολύ απλό καθώς είδε τις συμβουλές φωτογράφησης στο site. Θα τις δείτε εδώ : https://www.8art.gr/symvoules-fotografisi-neogennitou/

Τι κάνουμε όταν δεν κοιμάται το μωράκι;

Έτσι ξεκινήσαμε να στήνουμε το studio φωτογραφισης στο σπίτι. Η μικρή Νεφέλη δεν νύσταζε καθόλου και είχε όρεξη για φαγητό και παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτή την φωτογράφιση να ακολουθούμε τις ανάγκες και το πρόγραμμα του μωρού. Απαιτεί πολύ μεγάλη υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Νεφέλη θήλασε, νανουρίστηκε και μετά από περίπου 2 ώρες ξεκίνησε να νυστάζει. Τότε ξεκινήσαμε σιγά σιγά να κάνουμε κάποιες πρώτες λήψεις. Όπως έχω αναφέρει σε αυτή την φωτογράφιση το μωράκι πρέπει να κοιμάται πλήρως. Ακόμη και αν έχει πέσει για έναν ελαφρύ ύπνο αυτό δεν είναι αρκετό. Καταλαβαίνει κάθε μας κίνηση και έτσι δυσκολεύεται να ποζάρει όπως εμείς θέλουμε.

Το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης

Μετά τις 2.30 ώρες το Νεφελάκι αποκοιμηθήκε και μας χάρισε μοναδικές λήψεις. Η Λυδία δεν πίστευε στα μάτια της. Είχε ενθουσιαστεί βλέποντας το μωράκι της σε σκηνικά με αξεσουάρ και εντυπωσιακές πόζες. Μας είπε πως δεν περίμενε να καταφέρουμε να βγάλουμε αποτέλεσμα. Κι όμως. Ο στόχος και η πρόκληση μου είναι να βγάλω το τέλειο αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Πάντα θέλω να φωτογραφίζω με΄ένα concept ιδιαίτερο. Μπορείτε να απολαύσετε το αποτέλεσμα καθώς και τις backstage εικόνες!

SHARE THIS STORY