Φωτογράφηση νεογέννητου κοριτσιού

April 6, 2021

Φωτογράφηση νεογέννητου κοριτσιού

Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει πιο γλυκιά φωτογράφηση από την φωτογράφηση νεογέννητου. Και δεν είναι τυχαίο αφού κάθε φωτογράφηση είναι μοναδική και μας δίνει ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα! Στην συγκεκριμένη φωτογράφηση νεογέννητου είχαμε ένα κοριτσάκι 9 ημερών.

Φωτογράφηση νεογέννητου κοριτσιού

Πολύ σημαντική η προετοιμασία

Ένα από τα βασικότερα σημεία της φωτογράφησης νεογέννητου είναι η έγκαιρη επικοινωνία των γονέων μαζί μου. Με την Νεκταρία, την μανούλα, είχαμε μια επικοινωνία πριν ακόμη γεννήσει. Συζητήσαμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και έλυσα πολλές απορίες. Κάθε μανούλα η οποία θέλει να κάνει φωτογράφηση νεογέννητου για το μωράκι της έχει αρκετές απορίες. Πρόκειται για ένα είδος το οποίο ακόμη δεν είναι ευρέως διαδεδομένο και επειδή αφορά το ημερών πλασματάκι μας χρειάζεται να απαντηθούν πολλές ερωτήσεις. Αφού λοιπόν λύσαμε κάθε απορία προχωρήσαμε στην οργάνωση της φωτογράφησης.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το μέρος που θα γίνει η φωτογράφηση. Πάντα στους πελάτες μου δίνω την επιλογή να γίνει η φωτογράφηση είτε στο στούντιο μου είτε στο σπίτι τους. Οι γονείς ήθελαν να γίνει η φωτογράφηση στο σπίτι τους και αυτό ακριβώς κάναμε! Δεν χρειάστηκε να μετακινηθούν καθόλου καθώς φέραμε εμείς το στούντιο μας στον χώρο τους.

Το χρονικό όριο της φωτογράφησης

Το επόμενο σημαντικό στοιχείο είναι το πότε θα γίνει η φωτογράφηση νεογέννητου. Σε κάθε μου συνεργασία τονίζω το πότε θα γίνει η φωτογράφηση. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μέχρι 15 ημερών. Το μωράκι στις πρώτες δύο εβδομάδες είναι πραγματικά νεογέννητο και μπορούμε να βγάλουμε αυτές τις ονειρεμένες πόζες. Κοιμάται σχεδόν ολόκληρη την διάρκεια της ημέρας και έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε με τέτοιον τρόπο που το τελικό αποτέλεσμα να μαγεύει.

Περισσότερες συμβουλές και απαντήσεις σχετικά με την φωτογράφηση νεογέννητου θα βρείτε εδώ .

DSC07754

Η φωτογράφηση νεογέννητου κοριτσιού

Το 9 ημερών μοντέλο μας ήταν από τα πιο συνεργάσιμα! Κοιμόταν στο μεγαλύτερο μέρος της φωτογράφησης και δεν ενοχλήθηκε σχεδόν καθόλου. Φυσικά κάναμε κάποια διαλείμματα για να θηλάσει αλλά και να αλλαχτεί. Συνολικά η φωτογράφηση διήρκεσε 3-4 ώρες συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας στησίματος του στούντιο μας. Πολλοί γονείς όταν ακούν την διάρκεια αυτή παραξενεύονται… Είναι όμως η ιδανική και περνάει σαν νερό καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να χρειαστούν χρόνο.

Το concept ήταν πραγματικά κοριτσίστικο! Η μανούλα δεν είχε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία και έτσι μας εμπιστεύθηκε και άφησε επάνω μας το κομμάτι του concept. Εμείς δημιουργήσαμε πολλά και διαφορετικά concept τα οποία μας έδωσαν εξαιρετικές εικόνες! Πάντα βέβαια έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που διαχειριζόμαστε την φωτογράφιση νεογέννητου. Ξεκινάμε αρχικά από απλές πόζες και όσο βλέπουμε ότι το μωράκι μας αντέχει συνεχίζουμε και με πιο περίπλοκα.

Στην φωτογράφηση νεογέννητου τον παλμό και τα όρια καθορίζονται από το μωράκι. Εμείς μπορεί να έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, όμως τίποτα από αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί εάν το μωράκι μας έχει άλλη άποψη 🙂 Γνωρίζουμε βέβαια πως να το ηρεμήσουμε και να κάνουμε την φωτογράφηση να γίνει απόλαυση!

Μοναδικές εικόνες βγαλμένες από παραμύθι

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες θα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται για παραμύθι. Μάλιστα πολλές φορές με ρωτάνε πελάτες εάν τα μωράκια είναι όντως αληθινά! Τόσο όμορφο είναι το αποτέλεσμα που θέλουμε να προσφέρουμε. Η μικρή Φρειδερίκη βγήκε σαν πριγκίπισσα, παρέα με το λούτρινο παιχνίδι, το συννεφάκι της και τόσες άλλες όμορφες πόζες. Μπορείτε να τις απολαύσετε και να ενημερωθείτε και εσείς για την φωτογράφηση του παιδιού σας!

DSC07661

Τι είπαν για εμάς οι γονείς

Εδώ θα δείτε την αξιολόγηση στη Google και την εμπειρία που έζησαν οι γονείς :

ic star rate 14ic star rate 14ic star rate 14ic star rate 14ic star rate 14  Έπειτα από έρευνα μου για την φωτογράφηση νεογέννητου που ήθελα να κάνω έπεσα πάνω στην 8Art. Το ποιο σημαντικό για μένα ήταν με τις πολικές θερμοκρασίες που έχουν χτυπήσει αυτό το διάστημα την χώρα μας να μην έκθεση το νεογέννητο μωρό μου στο κρύο για να πάω μέχρι το στούντιο. Έτσι τα παιδιά έπειτα από επικοινωνία μας κλείσαμε ραντεβού να έρθουν στο σπίτι. Μετατρέψανε κυριολεκτικά το σπίτι μας σε στούντιο το οποίο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το στούντιο τους, τα φέρανε όλα και πραγματικά είχαμε το τέλειο αποτέλεσμα. Και το κυριότερο για μένα το μωρό μου δεν βγήκε από το σπίτι έγινε στον χώρο που τώρα αρχίζει και συνηθίζει και δεν το ταλαιπωρήσαμε καθόλου. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα για ένα άρτιο αποτέλεσμα διότι έχετε να κάνετε ξεκάθαρα με επαγγελματίες. Για τα παιδιά δεν έχω να πω πολλά παρά μόνο τα καλύτερα , ευγενέστατα με επαγγελματισμό και χαμόγελο και η συνεργασία μεταξύ τους και απέναντι στο μωρό τέλεια. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και τα ξανά λέμε στο επόμενο event. Με εκτίμηση Νεκταρία, Νίκος και Φρειδερίκη 🙏❤️🍼

Ας οργανώσουμε και την δική σας φωτογράφηση

Εάν λοιπόν είστε έγκυος και θέλετε να χαρίσετε το πρώτο και πιο μοναδικό δώρο στο νεογέννητο μωράκι σας επικοινωνήστε σήμερα μαζί μου. Θα οργανώσουμε κάτι ξεχωριστό, κάτι πρωτότυπο που πραγματικά θα λατρέψετε! Αρκεί να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μου έτσι ώστε να μην ξεπεράσουμε το χρονικό όριο των 15 ημερών ζωής του παιδιού.

Απολαύστε τις εικόνες της μικρής Φρειδερίκης! Σας ευχαριστώ πολύ Νίκο και Νεκταρία!

Ο φωτογράφος σας,

Κώστας Γιαννακόπουλος

Φωτογράφηση νεογέννητου κοριτσιού – φωτογραφος νεογεννητου θεσσαλονικη

SHARE THIS STORY