Φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα

June 1, 2021

Φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα

Το συγκεκριμένο concept αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα που περιλαμβάνει την destination φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα. Η μητέρα του μικρού μας πρωταγωνιστή ήθελε να χαρίσει το καλύτερο δώρο στο νεογέννητο μωράκι της. Έτσι στην αναζήτηση της για φωτογράφους νεογέννητου σε όλη την Ελλάδα, ξεχώρισε την 8th Art Photography. Αυτό είναι ένα γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα!

Φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα

Ο σχεδιασμός και η οργάνωση της φωτογράφισης νεογέννητου

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε ενώ ήταν σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης λόγω του covid-19. Όταν σε επιλέγουν άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας τότε η χαρά είναι μεγάλη και πρέπει να κάνεις τα πάντα για να προσφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε από την Θεσσαλονίκη το ταξίδι μας για την πόλη της Λάρισας. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της μανούλας – να έχει μια μοναδική φωτογράφηση νεογέννητου το αγγελούδι της.

Φωτογράφιση νεογέννητου με διαφορετικά concept

Όπως σε κάθε φωτογράφιση που πραγματοποιώ έτσι και στη συγκεκριμένη σχεδιάσαμε το concept που θα έχει. Βασικό στοιχείο όπως μου είπε η μανούλα ήθελε να είναι το αστέρι και ο ουρανός. Έτσι λοιπόν κατασκευάσαμε αντίστοιχα αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν τον ήρωα μας. Πέραν όμως του θέματος με το αστέρι και τον ουρανό ετοιμάσαμε αρκετά ακόμη concepts όλα τους ξεχωριστά και πρωτότυπα. Ο μικρός μας ντύθηκε σεφ, ξάπλωσε σε παγκάκι, φωτογραφήθηκε σε ναυτικό στυλ, βγήκε σε flat lay style και μας χάρισε μοναδικές πόζες.

Φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα

Γιατί η φωτογράφηση νεογέννητου πρέπει να γίνεται εγκαίρως;

Όπως έχω πει αρκετές φορές κάτι πολύ βασικό για την φωτογράφηση νεογέννητου είναι να γίνει σε καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μεταξύ 9-15 ημερών ζωής του μωρού. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε εντός των ορίων και για αυτό ο μικρός μας ήταν ήσυχος και κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφησης. Εάν αυτό το διάστημα παρέλθει τότε θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να είναι ήσυχο το μωράκι μας και να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δείτε εδώ όλες τις συμβουλές φωτογράφησης νεογέννητου.

Destination φωτογράφιση

Κάθε φορά που με καλούμαι να φωτογραφίσω σε κάποιον μακρινό προορισμό αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή. Άνθρωποι από μακριά με επέλεξαν και με εμπιστεύθηκαν ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίες για να είμαι εγώ αυτός που θα καταγράψει τις στιγμές τους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στοχεύω πάντα στο να προσφέρω εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα και οι πελάτες να μένουν ενθουσιασμένοι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου η φωτογράφιση νεογέννητου έγινε στην Λάρισα, ήθελα να κάνω τα πάντα ώστε να καταφέρω να παρέχω στο μωράκι αυτό ένα μοναδικό ενθύμιο. Για αυτό λοιπόν μεταφέραμε όλο μας το studio στον χώρο τους και δεν στερήσαμε το παραμικρό σε σχέση με την φωτογράφηση στο studio. Επειδή λοιπόν απευθυνόμαστε σε μοναδικούς ανθρώπους, θέλουμε να προσφέρουμε και μοναδικά αποτελέσματα.

Άλμπουμ και δώρα από την φωτογράφηση νεογέννητου

Φυσικά όταν κάνουμε μια φωτογράφηση δεν μένουμε μόνο στις ψηφιακές εικόνες. Δημιουργούμε custom made άλμπουμ και δώρα έτσι ώστε το φωτογραφικό μας αποτέλεσμα να αποτυπωθεί στο χαρτί και να μείνει ζωντανό για πάντα. Άλλωστε η αξία του άλμπουμ φωτογραφιών είναι διαχρονική και ανεκτίμητη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό άλμπουμ από το υλικό μας. Επίσης φτιάξαμε και Baby announcement cards – καρτούλες για να μοιράσμουμε σε φίλους και συγγενείς με τις φωτογραφίες μας. Η συγκεκριμένη ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη και αποτελεί έναν πολύ ωραίο τρόπο για να δηλώσουμε τον ερχομό του μωρού μας. Σταθερή αξία είναι οι εκτυπώσεις βέβαια που με αυτόν τον τρόπο η φωτογραφία παίρνει ζωή.

card5a
card5b

Επικοινωνήστε μαζί μου για να οργανώσουμε την δική σας φωτογράφηση!

Φωτογράφιση νεογέννητου στη Λάρισα

Φωτογραφος γαμου Θεσσαλονικη

SHARE THIS STORY