Φωτογραφιση νεογεννητου στη Θεσσαλονικη

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε καιρός για να κάνουμε την πιο όμορφη φωτογραφιση νεογεννητου με ναυτικό στυλ. Στη συγκεκριμένη newborn φωτογραφηση χρησιμοποιήσαμε στοιχεία για το αγοράκι μας που να θυμίζουν καλοκαίρι. Και πράγματι όπως θα δείτε από το αποτέλεσμα, “όλα μοιάζουν καλοκαίρι”. Κοχύλια, άγκυρες και δίχτυα σε ένα μπλε φόντο, ίδιο με το βαθύ μπλε της θάλασσας. Και όλα αυτά ενώ ο μικρός μας φίλος απολαμβάνει τον ύπνο του γαλήνια.

Φωτογραφιση νεογεννητου με concept

Όπως σε κάθε φωτογράφηση έτσι και εδώ θέλω πάντα να δημιουργώ ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση νεογέννητου έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού και θέλαμε να κυριαρχεί το navy στυλ. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και του ταιριάζει κάτι διαφορετικό. Έτσι, και το μωράκι μας πρέπει να έχει διαφορετικές φωτογραφίες από τα υπόλοιπα. Μαζί με τους γονείς λοιπόν σχεδιάζουμε το στυλ της φωτογράφησης και δημιουργούμε ένα concept. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τις συνηθισμένες φωτογραφίες από κάτι το μοναδικό.

Ο μικρός μας φίλος ήταν πολύ συνεργάσιμος στη φωτογράφηση. Κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια και έτσι μπορέσαμε να τον ποζάρουμε σε διάφορες στάσεις. Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός πως τα μωράκια αυτής της ηλικίας κοιμούνται συνέχεια, δεν ισχύει σε όλα. Υπάρχουν αρκετά μωράκια τα οποία ενοχλούνται πιο εύκολα και δυσκολεύονται στον ύπνο ακόμη και τις πρώτες ημέρες ζωής τους. Το συγκεκριμένο μωράκι ήταν 15 ημερών – ηλικία ιδανική για να κάνουμε τη φωτογράφηση. Οι γονείς απόλαυσαν όλη τη διαδικασία και ένιωσαν πανέμορφα βλέποντας το παιδάκι τους σε αυτές τις στιγμές.

Σχετικά με τη φωτογραφηση νεογεννητου

Μπορείτε να δείτε εδώ το άρθρο σχετικά με τη φωτογράφηση νεογέννητου και να πάρετε πληροφορίες για ό,τι χρειαστείτε : https://www.8art.gr/symvoules-fotografisi-neogennitou/

 

SHARE THIS STORY