Φωτογραφηση Νυφικων στη Θεσσαλονικη

May 11, 2020

Φωτογραφηση Νυφικων για τον Οίκο Ελισσάβετ

Ο Οίκος Νυφικών “Ελισσάβετ” μας εμπιστεύθηκε για να φωτογραφήσουμε τον νέο κατάλογο νυφικών φορεμάτων του. Πρόκειται για έναν κορυφαίο οίκο νυφικών στη Θεσσαλονίκη με εξαιρετικής ποιότητας φορέματα. Με εμπειρία πολλών χρόνων στον χώρο των νυφικών φορεμάτων τα Νυφικά Ελισσάβετ, στον Εύοσμο, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνονται τις ανάγκες την νύφης και προσαρμόζουν αντίστοιχα όλα όσα έχει φανταστεί για το νυφικό της φόρεμα.

Το νυφικό φόρεμα

Το νυφικό φόρεμα είναι αυτό που σε έναν γάμο αποτελεί τον πρωταγωνιστή. Όλοι οι καλεσμένοι μιλούν για το νυφικό φόρεμα. Επίσης, όλοι βλέπουν τις φωτογραφίες γάμου και σχολιάζουν το νυφικό φόρεμα. Ο ρόλος του φωτογράφου γάμου είναι να αναδείξει το νυφικό φόρεμα με τρόπο μοναδικό για την κάθε νύφη. Κάθε νυφικό φόρεμα έχει τον δικό του χαρακτήρα που ταιριάζει στην γυναίκα που το φοράει. Ο καλός φωτογράφος γάμου πρέπει να αντιλαμβάνεται τον χαρακτήρα αυτόν και να τον τονίσει μέσα από τον φακό του. Μεγάλο ρόλο παίζει και η εποχή που θα γίνει ο γάμος. Ένα χειμερινό νυφικό φόρεμα έχει άλλο στυλ από ένα καλοκαιρινό νυφικό. Η νύφη θέλει να αισθάνεται μοναδική όπως είναι και το νυφικό της φόρεμα. Οι φωτογραφίες γάμου θα θυμίζουν την μοναδική αυτή ημέρα και για αυτό το λόγο το νυφικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς από την αρχή ως το τέλος κάνει τη νύφη να λάμπει.

Η φωτογραφηση νυφικων

Στη συνάντηση μας συζητήσαμε τις ανάγκες, είδαμε από κοντά τα νυφικά φορέματα και αναλύσαμε τις λεπτομέρειες του κάθε νυφικού. Η φωτογράφηση των νυφικών έγινε στο Studio της 8th Art Photography στον Εύοσμο. Ήταν μια απαιτητική φωτογράφηση που χρειαζόταν προσοχή, χρόνο και έμφαση στη λεπτομέρεια. Φωτογραφήσαμε νυφικά Boho, νυφικά Mikado, πριγκιπικά νυφικά, γοργονέ νυφικά και πολλά άλλα. Η ποικιλία που διαθέτουν είναι πολύ μεγάλη. Μπορείτε να δείτε αέρινα νυφικά, elegant νυφικά, σε πιο χαλαρή γραμμή αλλά και πιο αυστηρά. Εσείς ως νύφη θα πρέπει να ανακαλύψετε το στυλ νυφικού που σας ταιριάζει. Με τη βοήθεια του προσωπικού του ατελιέ είναι σίγουρο πως το φόρεμα σας θα είναι φαντασμαγορικό. Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος της 8th Art Photography ανέλαβε την φωτογράφηση. Μπορείτε να δείτε μερικά από τα εξαρετικά νυφικά φορέματα Ελισσάβετ :

Φωτογραφηση Νυφικα Θεσσαλονικη

Νυφικα Γαμου Θεσσαλονικη

SHARE THIS STORY