φωτογράφιση προϊόντων

Φωτογράφιση προϊόντων

Η φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο ανάδειξης τους σε Websites και e-shops. Ειδικά σήμερα η ψηφιακή παρουσίαση των προϊόντων μιας επιχείρησης είναι πιο χρήσιμη από ποτέ. 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαδικασία φωτογράφισης προϊόντων

Ψηφιακή μετάβαση

Ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του COVID-19 και των συνεχόμενων lockdowns όλες οι επιχειρήσεις συνειδητοποίησαν πως η ψηφιακή τους παρουσία στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη. Άμεσα λοιπόν ξεκίνησε η κατασκευή των e-shops και αντίστοιχα η φωτογράφιση των προϊόντων τους. 

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση όπως και κάθε είδος φωτογράφισης πρέπει να έχει κάποιες προϋποθέσεις για να είναι πετυχημένη και να αναδείξει με τον καταλληλότερο τρόπο το κάθε προϊόν. Ακολουθείται λοιπόν μια συγκεκριμένη διαδικασία :

1. Είδος προϊόντος που θα φωτογραφηθεί. Το κάθε προϊόν είναι μοναδικό και έχει χρειάζεται ιδιαίτερη φωτογραφική μεταχείριση. Σε συνεννόηση με τον πελάτη πληροφορούμαστε για το είδος των προϊόντων της επιχείρησης του.

2. Σκοπός χρήσης των φωτογραφιών. Γίνεται ανάλυση του σκοπού της χρήσης των φωτογραφιών. Για παράδειγμα μια επιχείρηση μπορεί να χρειάζεται αποκλειστικά φωτογραφίες για το e-shop της. Μια άλλη επιχείρηση μπορεί να χρειάζεται να αναδείξει το προϊόν τόσο στο e-shop όσο και στα social media. Σε κάθε περίπτωση ορίζεται ένα διαφορετικό concept φωτογράφησης.

3. Concept φωτογράφισης. Ανάλογα τις απαιτήσεις της επιχείρησης και του σκοπού χρήσης των εικόνων, καθορίζουμε πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη το concept της φωτογράφισης. Εάν πρόκειται για φωτογράφιση καταλόγου/e-shop τότε προτείνεται η φωτογράφηση σε Studio. Εάν όμως θέλουμε να συμπληρώσουμε φωτογραφίες και για τα social media τότε θα χρειαστεί να κάνουμε και μια lifestyle φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο.

4. Επεξεργασία των φωτογραφιών. Στην φωτογράφιση προϊόντων σίγουρα ένα μεγάλο μέρος παίζει η λήψη όμως επίσης σημαντικό ρόλο έχει και η επεξεργασία του αποτελέσματος. Μια επιχείρηση χρειάζεται το προϊόν της να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Για αυτό τον λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση στην πιστότητα των χρωμάτων, του σχήματος και των επιφανειών του προϊόντος.

5. Άμεση παράδοση. Μια επιχείρηση χρειάζεται άμεσα το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό τον λόγο, αφού ο πελάτης εγκρίνει το τελικό αποτέλεσμα, η παράδοση γίνεται άμεσα ώστε να χρησιμοποιηθούν ανάλογα.

Δείτε έργα μας

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Η φράση είναι ευρέως γνωστή. Στην φωτογράφιση αντικειμένων όμως είναι ακόμη πιο σημαντική. Πράγματι, η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει την εικόνα του προϊόντος. Για αυτό λοιπόν δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια. Τα χρώματα, οι υφές, οι επιφάνειες του προϊόντος είναι λίγες μόνο από τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη και δίνουν το τελικό αποτέλεσμα. 

Μπορώ να φωτογραφίσω μόνος τα προϊόντα;

Η αλήθεια είναι πως ναι, μπορείτε να φωτογραφίσετε μόνοι σας τα προϊόντα της επιχείρησης σας. Σκεφτείτε όμως : θα σας άρεσε να περάσετε από μια βιτρίνα ενός καταστήματος όπου τα προϊόντα προς έκθεση ήταν άτακτα πεταμένα, σκονισμένα και τοποθετημένα χωρίς καμία ομοιομορφία. Θα θέλατε αυτή να είναι η εικόνα του ηλεκτρονικού καταστήματος σας;

Όπως ακριβώς αντιμετωπίζεται ένα φυσικό κατάστημα (βιτρίνα, τοποθέτηση προϊόντων κλπ) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ο πελάτης θα δει όλα σας τα προϊόντα και θα επιλέξει ποιο θα αγοράσει. Ένα e-shop με μέτριες ή ερασιτεχνικές εικόνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για την ταυτότητα της επιχείρησης και της εμπειρίας πελάτη συνολικά. 

Επενδύστε στην φωτογράφιση των προϊόντων σας καθώς έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. 

Τιμές για την φωτογράφιση προϊόντων

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η εκτίμηση κόστους γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη. Η τελική τιμή διαμορφώνεται από τον όγκο των προϊόντων και τις απαιτήσεις τους. Η επένδυση που θα κάνετε θα γίνει μια φορά και μπορείτε άμεσα να διαθέσετε προς πώληση τα προϊόντα σας. 

Η εμπειρία της 8th Art Photography στην φωτογράφιση προϊόντων είναι πολύ μεγάλη. Βασική αρχή μας σε κάθε συνεργασία - ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση - είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Οι χρόνοι παράδοσης, η δημιουργία του concept και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται στο ακέραιο. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις.

Φωτογράφιση προϊόντων στην Θεσσαλονίκη

Συνεργαζόμαστε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια κάθε επιχείρηση που θέλει να αναδείξει τα προϊόντα της.

Φωτογράφιση κοσμημάτων

Φωτογράφιση κρασιών

Φωτογράφιση φαγητών

Φωτογράφιση καλλυντικών

Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου

Φωτογράφιση προϊόντων super market

II. Lifestyle

III. Food

I. Commercial

Portfolio

Μας εμπιστεύθηκαν

Μερικοί από τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν :

Γιατί να φωτογραφίσω τα προϊόντα μου;

Η φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί μια επένδυση με την οποία θα αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο σε ευρύ κοινό τα προϊόντα σας.

Πόσο κοστίζει η φωτογράφιση προϊόντων;

Το κόστος της φωτογράφισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση κόστους.

Σε πόσο καιρό θα λάβω το τελικό αποτέλεσμα;

Η άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων είναι ο βασικός στόχος της 8th Art Photography. Η παράδοση γίνεται ταχύτατα.

Θα φαίνονται τα προϊόντα μου όπως είναι στην πραγματικότητα;

Η πιστότητα των χρωμάτων, η έμφαση στην λεπτομέρεια και η τέλεια αποτύπωση είναι εγγυημένες παράμετροι.

Επικοινωνήστε μαζί μας