Η βάπτιση της μικρής Μαρίας - Χριστίνας έγινε στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης. Στην πιο ιστορική εκκλησία της περιοχής τον Άγιο Αθανάσιο τελέστηκε το ιερό μυστήριο της βάπτισης. Η συγκεκριμένη βάπτιση ήταν το πρώτο μυστήριο που τελέστηκε εν μέσω κορωνοϊού ενώ μάλιστα είχε αναβληθεί. Σκεφτείτε το άγχος των γονέων που το μωράκι τους μεγάλωνε και δεν γνώριζαν πότε θα μπορούσαν να κάνουν την βάπτιση του όπως την είχαν ονειρευτεί. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους μας οι γονείς δεν άφησαν να τους πτοήσει η αρνητική διάθεση και έτσι πραγματοποίησαν την βάπτιση της κορούλας τους με απόλυτη επιτυχία!

Οι γονείς ακολούθησαν πιστά τις συμβουλές βάπτισης που τους είχα δώσει και έτσι πήγαν όλα τέλεια. Δείτε και εσείς εδώ

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα με πλήθος φίλων και συγγενών βγήκαν οι πιο όμορφες φωτογραφίες βάπτισης και όλοι απόλαυσαν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Η φωτογράφιση της βάπτισης έγινε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Αθανασίου όπου το γρασίδι με τα πεύκα δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για φωτογράφιση. Η μικρή Μαρία - Χριστίνα ήταν ήσυχη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και έδειχνε να το απολαμβάνει και η ίδια. Σε πολλές στιγμές ποζάρει και παίζει με τον φωτογραφικό φακό. Στη διάρκεια του μυστηρίου - όπως κάθε μωράκι - έκλαψε όμως αυτό κράτησε για λίγο. Μόλις την πήρε στα χέρια της η μανούλα της ηρέμησε.

Όπως θα δείτε υπήρξαν έντονες στιγμές συγκίνησης καθώς η φόρτιση όλων αυτών των μηνών αβεβαιότητας ήταν μαζεμένη. Και η συγκίνηση είναι μέρος της ιστορίας και θέλω να την αναδείξω με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μετά από χρόνια η Χριστίνα - Μαρία θα ξεφυλλίζει το άλμπουμ βάπτισης της και θα ανακαλύπτει όλη την ιστορία. Θα βλέπει την αγάπη στα μάτια του μπαμπά της, τη στοργή και τη συγκίνηση στα μάτια της μαμάς της.

Τον εκπληκτικό στολισμό ανέλαβε το ανθοπωλείο ByKentia που βρίσκεται στην Τούμπα.

Η next day φωτογράφηση με τα βαπτιστικά ρούχα έγινε επίσης στον Εύοσμο.

Φωτογράφιση Βάπτισης στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες βάπτισης στον Εύοσμο

SHARE THIS STORY