Φωτογράφος γάμου Πάρος

Φωτογράφος γάμου Πάρος

μοναδικεσ εικονεσ

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γεμάτες απέραντο γαλάζιο

Μία μοναδική εμπειρία

Εκεί που ο ήλιος αγκαλιάζει το μπλε της θάλασσας

Φωτογραφίες γάμου στην Πάρο

Ανακαλύψτε μαγικές εικόνες από το νησί

Pre Wedding φωτογράφηση

Pre Wedding ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ανακαλύψτε τον φωτογράφο

Γάμος στην Πάρο

ο ανθρωπος πισω απο τον φακο

Δειτε την ημερα του γαμου

Τι κάνει τον γάμο στην Πάρο μοναδικό;

Ένας destination γάμος σε νησί πάντα έχει μια ιδιαίτερη χάρη. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις Κυκλάδες που χαρακτηρίζονται για το λευκό και μπλε χρώμα. Ένας τέτοιος γάμος προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις σε όλους. Δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο επιλέγουν τα κυκλαδίτικα νησιά για να τελέσουν τον γάμο τους. Οι ομορφιές που υπάρχουν εδώ δεν θα τις βρείτε αλλού. Οι εκκλησίες, τα τοπία, τα ξενοδοχεία για την δεξίωση και οι άνθρωποι κάνουν τον ιδανικό συνδυασμό για έναν επιτυχημένο γάμο. Η Πάρος είναι ένα αγαπημένο νησί, το οποίο ξεφεύγει από το εμπορικό κομμάτι και έχει διατηρήσει εξαιρετικά τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Τα σοκάκια της με τα πλακόστρωτα, οι γωνίες με τις βουκαμβίλιες, τα λιμανάκια της και πόσα άλλα μέρη την καθιστούν μοναδική. Προσφέρει πλήθος επιλογών σχετικά με τον γάμο τόσο από φωτογραφική άποψη όσο και από μέρη. Ειδικά για κατοίκους της Αθήνας που σκέφτονται να οργανώσουν τον γάμο τους, η Πάρος είναι ξεχωριστή.

Τα καλύτερα μέρη της Πάρου

Σημεία highlights από το όμορφο νησί

Το νησί της Πάρου είναι γεμάτο με όμορφες τοποθεσίες. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία που ξεχωρίζουν και θα τα δούμε παρακάτω. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των τοποθεσιών είναι ο συνδυασμός του μπλε και λευκού χρώματος με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή η κυκλαδίτικη εικόνα αποτελεί πόλο έλξης τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους τουρίστες.

Φωτογράφος γάμου Πάρος

01

Η Νάουσα αποτελεί ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κέντρο της Πάρου καθώς όλη η νυχτερινή διασκέδαση και η ζωή βρίσκεται εδώ. Στην Νάουσα συνδυάζονται τα όμορφα σοκάκια με το πανέμορφο λιμανάκι. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να περιηγηθούμε και να φωτογραφηθούμε. Ιδανική ώρα είναι νωρίς το απόγευμα όσο ακόμη ο ήλιος είναι ψηλά και δένει με το μπλε της θάλασσας. Επίσης φωτίζονται πολύ όμορφα τα σοκάκια αυτή την ώρα.

Φωτογράφος γάμου Πάρος

02

Η Παροικιά αποτελεί την χώρα της Πάρου. Είναι το εμπορικό κέντρο του νησιού και διαθέτει το κεντρικό λιμάνι. Στην Παροικιά ξεχωρίζει η παραλία της και συνολικά η ακτογραμμή της. Από αυτή την μεριά του νησιού δύει ο ήλιος οπότε ενδείκνυται για φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα. Χαρακτηριστική must φωτογραφία στον ανεμόμυλο κατά τη δύση του ηλίου.

Φωτογράφος γάμου Πάρος

03

Οι Λεύκες είναι ένα χωριό στο κέντρο του νησιού περίπου. Αξίζει να το επισκεφθείτε καθώς τα σοκάκια του γράφουν απίστευτα ενώ διαθέτει και αρκετές εκκλησίες που θα χαρίσουν μοναδικά κλικ. Ιδανική ώρα για φωτογράφηση είναι το μεσημέρι καθώς ο ήλιος βρίσκεται ψηλά και φωτίζει τα σοκάκια.

Φωτογράφος γάμου Πάρος

Εκκλησίες & highlights

04

Συνολικά στην Πάρο θα βρείτε πολλά μέρη τα οποία θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για φωτογράφηση. Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε διάφορες εκκλησίες σε απομακρυσμένα σημεία του νησιού καθώς διαθέτουν την καλύτερη θέα. Είναι χτισμένες σε τέτοιο σημείο που νομίζεις ότι βρίσκονται μέσα στην θάλασσα. Μια από τις δημοφιλέστερες εκκλησίες για instagrammable photos είναι το Μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Δέτη. Το ταξίδι και τα τοπία σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα!