Φωτογράφηση γάμου στο Hyatt Regency Thessaloniki

November 21, 2021

Φωτογράφηση γάμου στο Hyatt Regency Thessaloniki

Στην παρουσίαση αυτή θα δούμε την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού που επέλεξε κόντρα σε κάθε εμπόδιο να πραγματοποιήσει τον γάμο του. Ο Γιάννης και η Σοφία αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της οργάνωσης του γάμου τους λόγω του COVID-19. Παρά τις δυσκολίες όμως δεν πτοήθηκαν και έτσι καταφέραμε μαζί να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο που θα τους συνοδεύει στην κοινή τους ζωή.

Hyatt Regency Thessaloniki

Φωτογράφιση στις προετοιμασίες

Όπως σε κάθε γάμο έτσι και εδώ ξεκινάω με την κάλυψη στην προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης. Με ενδιαφέρει να φωτογραφίσω τόσο τον γαμπρό όσο και την νύφη – όπου αυτό είναι εφικτό. Ξεκινήσαμε λοιπόν με την προετοιμασία του Γιάννη ο οποίος ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρεται για εξαιρετικές φωτογραφίες γάμου και πραγματικά η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Χρησιμοποίησα τόσο τους εσωτερικούς χώρους όσο και τον όμορφο και προσεγμένο κήπο του. Ο Γιάννης αφέθηκε στις οδηγίες μου και έτσι καταφέραμε να πετύχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Αφού ολοκληρώσαμε την φωτογράφιση στην προετοιμασία του γαμπρού περάσαμε στην προετοιμασία της νύφης. Η Σοφία ετοιμάστηκε στο πατρικό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως και στην προετοιμασία του γαμπρού έτσι και εδώ με την κατάλληλη καθοδήγηση καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο. Στιγμές οικογενειακές, γεμάτες όμορφα συναισθήματα.

Hyatt Regency Thessaloniki

Γάμος στην Αγία Παρασκευή, Παλαιόκαστρο

Το μυστήριο του γάμου έγινε στην δημοφιλή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή είτε αφορά φωτογράφηση γάμου είτε φωτογράφηση βάπτισης. Το μυστήριο τελέστηκε με κατάνυξη και αυτό θυμίζουν και οι φωτογραφίες του γάμου. Στόχος μου σε κάθε μυστήριο είναι να καταγράψω με απόλυτη διακριτικότητα κάθε στιγμή. Το επίκεντρο της προσοχής εκείνη την στιγμή είναι ο ιερέας και συνολικά το μυστήριο καθεαυτό. Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή, ακολούθησαν τα οικογενειακά πορτραίτα και στιγμές χαλάρωσης.

Hyatt Regency Thessaloniki

Φωτογράφηση γάμου την ίδια μέρα στο Hyatt Regency Thessaloniki

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η φωτογράφιση της ίδιας μέρας του γάμου μαζί με τους κουμπάρους. Επέλεξα να χρησιμοποιήσω τους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Όπως θα δείτε πραγματοποιήσαμε μια πολύ όμορφη φωτογράφιση στην οποία συνοψίζονται τα vibes της μέρας του γάμου. Με ενδιαφέρει να είμαστε συνεπείς στην ώρα άφιξης στη δεξίωση και για αυτόν τον λόγο η φωτογράφιση διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

8A106024

Δεξίωση γάμου στο Hyatt Regency Thessaloniki

Πλέον περνάμε στην δεξίωση γάμου η οποία έγινε στο ξενοδοχείο. Ο Γιάννης και η Σοφία είχαν επιμεληθεί την οργάνωση της και δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Με μεγάλο σεβασμό και προσοχή ήθελαν όλοι τους οι καλεσμένοι να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι. Έτσι λοιπόν κύλησε η βραδιά με όμορφες στιγμές.

Hyatt Regency Thessaloniki

Next Day φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη

Για την Next Day φωτογράφιση του Γιάννη και της Σοφίας επιλέξαμε κάποια όμορφα μέρη της Θεσσαλονίκης. Τα μέρη για φωτογράφιση που επιλέξαμε στην πόλη ήταν η Νομαρχία Θεσσαλονίκης καθώς και η Νέα Κρήνη. Συνδυάσαμε στοιχεία της φύσης σε συνδυασμό με το κλασικό αστικό τοπίο που προσφέρει η Νομαρχία στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε την θάλασσα της Νέας Κρήνης. Στην next day φωτογράφιση με πιο ανάλαφρη και δημιουργική διάθεση βγάζουμε εικόνες ακόμη πιο ξεχωριστές από την ημέρα του γάμου.

Γιάννη & Σοφία σας εύχομαι τα καλύτερα!

φωτογραφος γαμου Θεσσαλονικη – φωτογραφοι γαμου Θεσσαλονικη

SHARE THIS STORY