Το νέο Instagram Feed – 8art

@kostasg_8art

Πολύ πρόσφατα αποφάσισα να αλλάξω το instagram feed μου. Γιατί αυτό;

Η συγκεκριμένη απόφαση προέκυψε μετά από μελέτη και προβληματισμό. Δίνοντας μεγάλη βάση στο marketing και στο branding της επιχείρησης μου, γνωρίζω πως όλα πρέπει να δένουν αρμονικά. Η απόφαση του να δημιουργήσω ένα τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα feeds φωτογράφων μπορεί να φαίνεται παράξενη. Θα εξηγήσω όμως τους λόγους και την οπτική μου πίσω από την κίνηση αυτή.

kostasg_8art instagram

Φωτογράφος γάμου & Instagram

Για έναν φωτογράφο γάμου το instagram αποτελεί ίσως το πιο δυνατό του όπλο σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό website. Πρέπει λοιπόν να είναι εξοικιωμένος και να το χειρίζεται άψογα. Το σημείο κλειδί όμως που πρέπει να έχει υπόψιν του είναι πως όλη η φυσική και διαδικτυακή του παρουσία πρέπει να δένει αρμονικά με το brand του. Είτε πρόκειται για business είτε για personal brand. Έτσι, δεν υπάρχει η φόρμουλα που να ταιριάζει σε όλους.

Μελετώντας πολλούς instagram marketeers – teachers αντιλήφθηκα πως η πρόταση τους ήταν η δημιουργία μιας κοινότητας. Ενός community με μεγάλο αριθμό followers και έντονο engagement. Το μοντέλο αυτό προσπάθησα να το εφαρμόσω. Σύντομα όμως κατάλαβα πως δεν ταίριαζε στο personal brand μου και συνολικά στον στόχο μου. Σαν φωτογράφος γάμου με ενδιαφέρει πάρα πολύ η αισθητική.

Έτσι αποφάσισα να θυσιάσω τη δημιουργία ενός τεράστιου community και να δώσω βάση σε αυτό που κυνηγάω – και δεν είναι άλλο από την όμορφη -για εμένα- αισθητική.

kostasg_8art instagram

Custom Instagram feed – Όπως κάθε στοιχείο του brand

Κάτι που καταλαβαίνει κάθε πελάτης μου είναι πως θέλω να δίνω πάντα το μοναδικό και διαφορετικό. Εξηγώ σε όλους γιατί το custom made είναι κάτι που προσφέρω και θέλω να ξεχωρίζω σε αυτό. Γιατί πολύ απλά κάθε πελάτης είναι μοναδικός και θέλει κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους – ειδικά όταν μιλάμε για την τέχνη της φωτογραφίας.

Για αυτό αποφάσισα να κάνω έναν custom σχεδιασμό – πρωτότυπο για το instagram feed της 8art. Ήθελα ο κάθε ένας που θα μπει στο προφίλ μου να δει κάτι ξεχωριστό.

kostasg_8art instagram

 

Insta stories – Ο άνθρωπος πίσω από το personal brand

Τα instagram stories είναι κάτι που αγαπώ! Χτίζοντας ένα personal brand θεωρώ σημαντικό να γνωρίσει ο κόσμος τον άνθρωπο πίσω από την 8th Art Photography. Έτσι, μέσα από τα stories θέλω να μοιράζομαι στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής με τον κόσμο. Γιατί τι καλύτερο υπάρχει από την προσωπική αλληλεπίδραση;

@kostasg_8art – Ένα προφίλ που δύσκολα θα ξεχάσεις

Με όμορφες εικόνες – πρωτότυπο σχεδιασμό και προσεγμένη αισθητική θέλω να χτίσω ένα αξιομνημόνευτο προφίλ που δύσκολα θα ξεχάσεις.

Δες τώρα το προφίλ εδώ : https://www.instagram.com/kostasg_8art/

Θα χαρώ για το follow και τα σχόλια σου!

kostasg_8art instagram kostasg_8art instagram kostasg_8art instagram kostasg_8art instagram

SHARE THIS STORY