Φωτογραφος Γαμου Θεσσαλονικη

Ένα ερώτημα που βρίσκεται στην σκέψη κάθε νύφης όταν οργανώνει τον γάμο της είναι το συγκεκριμένο. Διότι κάθε νύφη θέλει τον "καλύτερο φωτογράφο γάμου" για να καλύψει αυτό το μοναδικό γεγονός.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φωτογραφοι γαμου;

Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει κάποιον τον καλύτερο φωτογράφο γάμου.

Θέλω οποιονδήποτε φωτογράφο ή θέλω τον "καλύτερο φωτογράφο για τον γάμο μου";

Φωτογραφίζω ανθρώπους και συναισθήματα

Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου δεν είναι απλά φωτογράφος

Για να βγουν οι πιο όμορφες και φυσικές φωτογραφίες γάμου πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και αντίστοιχα κάθε γάμος είναι μοναδικός. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γάμος έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά. Η αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο είναι κάτι που με μαγεύει διότι έτσι γνωρίζω εις βάθος τους χαρακτήρες που είναι οι πρωταγωνιστές στον γάμο. Έτσι, το κάθε ζευγάρι θα δει ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα που πραγματικά το αντιπροσωπεύει γιατί πολύ απλά θα δουν τον αληθινό τους εαυτό. Δίχως υπερβολές και επιτηδευμένες προσπάθειες θέλω να κρατήσω την ουσία του γάμου και να καταγράψω τα αληθινά συναισθήματα. Γιατί αυτά είναι που ξεχωρίζουν εν τέλει.

Τι σημαίνει η παραπάνω φράση; Σημαίνει πως επιλέγοντας έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου δεν διαλέγεις κάποιον ο οποίος θα κάνει μερικά κλικ σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Σαν φωτογράφος γάμου γνωρίζω πως το κάθε ζευγάρι χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα νιώσει οικεία και θα του εμπιστευθεί πράγματα που πιθανόν να μην τα γνωρίζουν οι υπόλοιποι. Διότι η επικοινωνία, η κατανόηση και η οικειότητα είναι το κλειδί σε μια επιτυχημένη συνεργασία. Με κάθε μου συνεργασία τα ζευγάρια μου με βλέπουν σαν φίλο που θα τους ανεβάσω ψυχολογικά και μαζί θα οργανώσουμε με τον τέλειο τρόπο τον γάμο τους.

Όταν ένα ζευγάρι πάρει στα χέρια του το τελικό αποτέλεσμα από τον φωτογράφο γάμου του, αυτό που θέλει να δει είναι η ιστορία του γάμου. Μπορεί να ακούγεται απλό όμως πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο. Μπορώ να πω ότι είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό που θα ξεχωρίσει κάποιον και θα τον κάνει τον "καλύτερο φωτογράφο γάμου". Για να γίνω πιο συγκεκριμένος πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο γάμος είναι μια αλληλουχία από στιγμές και συναισθήματα. Όλα αυτά έχουν μια συγκεκριμένη ροή. Το πως θα γίνει η δημιουργική καταγραφή με τρόπο που να διηγείται όλη η ιστορία είναι το μυστικό.

Τι χρειάζεται όμως για να γίνουν τα παραπάνω πραγματικότητα; Χρειάζεται το ζευγάρι να νιώθει εμπιστοσύνη και οικειότητα με τον φωτογράφο διότι έτσι θα "ξεκλειδώσει" την προσωπικότητα του ο καθένας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ολοζώντανες εικόνες με συναίσθημα και αυθεντικότητα.

Πολύ απλά θέλω κάθε ζευγάρι να "είναι ο εαυτός του". Δίχως υπερβολές και επιτηδευμένες προσπάθειες με ενδιαφέρει να καταγράψω την αλήθεια. Πως πραγματικά βλέπει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά και θα δημιουργήσει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ο ρόλος μου την ημέρα του γάμου είναι να σας ακολουθώ με διακριτικό τρόπο σε κάθε βήμα και να προσφέρω τη βοήθεια μου όπου αυτή χρειάζεται. Μέσα από τον φακό μου βλέπω τις ιστορίες να εκτυλίσσονται και επιλέγω προσεκτικά το πότε θα κάνω το κλικ.

Ο τελικός στόχος δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσω μια παρακαταθήκη για εσάς αλλά και τις επόμενες γενιές. Η φωτογραφία γάμου είναι ένα από τα πιο διαχρονικά είδη φωτογραφίας. Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα μείνει ζωντανή η ημέρα του γάμου.

Τεχνική Storytelling - Αυτό που ξεχωρίζει τον καλό φωτογράφο γάμου

Το καλό δεν είναι αρκετό όταν αναζητάς το τέλειο

Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου είναι δίπλα σας

Κάθε γάμος - μια νέα πρόκληση

Προσωπικό πάθος

Αντιμετωπίζω κάθε φωτογράφηση γάμου σαν μια νέα πρόκληση. Μια πρόκληση του να ξεπεράσω τις προσδοκίες του ζευγαριού μου. Ακούγεται απλό όμως είναι πολύ δύσκολο. Στις μέρες μας η κάθε νύφη έχει υψηλές απαιτήσεις καθώς βλέπει συνέχεια εικόνες και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις γάμου. Το να βρει λοιπόν τον φωτογράφο γάμου που θα την εντυπωσιάσει είναι κάτι σπάνιο. Εκεί στοχεύω εγώ. Στο να βιώσει μια εμπειρία που όμοια της δε θα βρει.

Ένας απλός φωτογράφος γάμου θα κάνει μια καταγραφή την ημέρα του γάμου σας. Εγώ δε θέλω να μείνω μόνο εκεί. Γνωρίζω τη σημασία αυτής της ημέρας και θέλω προσφέρω εικόνες μοναδικές που κυριολεκτικά θα σας εντυπωσιάσουν. Είναι το προσωπικό μου πάθος και η δική μου πρόκληση.

Γιατί ένα ζευγάρι να αρκεστεί στο μέτριο όταν μπορεί να έχει το καλύτερο;

Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου δίνει βάση στην ουσία

Εάν αποδομήσουμε την ημέρα του γάμου θα μείνουμε με το πιο ουσιαστικό κομμάτι - αυτό είναι η τελετή. Κατά τη διάρκεια της τελετής σαν φωτογράφος θέλω να κάνω ένα αληθινό ρεπορτάζ γάμου. Δεν υπάρχει λόγος να παρεμβαίνουμε κατά τη διάρκεια της τελετής καθώς πρόκειται για μια ιερή στιγμή. Με μεγάλο σεβασμό προς αυτές τις στιγμές θέλω διακριτικά να φωτογραφήσω με τρόπο δημιουργικό το μυστήριο. Μπορεί να είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και πολλοί το θέτουν σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι όμως έτσι. Κάθε ζευγάρι θέλει να δει όμορφες φωτογραφίες από το μυστήριο και όχι συνηθισμένες. Έτσι, θα βρω κάθε μικρή γωνιά στην εκκλησία η οποία θα μου δώσει το κάτι παραπάνω στις φωτογραφίες μου.

δεξιωση γαμου allegro

Η ημέρα που με τόσο κόπο και αγωνία σχεδιάζαμε επιτέλους κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο! Με χορό, κέφι, αλκοόλ και πάρτι!

Οι εικόνες από την γαμήλια τούρτα, τον πρώτο χορό του ζευγαριού αλλά και τον χορό των καλεσμένων αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου θα απολαύσει τη δεξίωση

Η δεξίωση - πάρτι γάμου είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την ημέρα του γάμου. Πρόκειται για στιγμές χαράς και διασκέδασης που ο κάθε ένας μας θέλει να απολαύσει. Για να το καταγράψει σωστά όμως πρέπει να γίνει μέρος του πάρτι!

Κάτι τελευταίο...

Η φωτογραφιση επομενης ημερας

Με την φωτογράφηση επόμενης ημέρας ολοκληρώνεται η ιστορία του γάμου. Προτείνω πάντοτε να γίνεται μετά από 2 - 3 ημέρες ώστε να έχουμε χαλαρώσει ώστε με ανάλαφρη διάθεση να κάνουμε τη φωτογράφηση μας. Διαλέγουμε οποιαδήποτε τοποθεσία θέλουμε και το μόνο εμπόδιο είναι η φαντασία!

Χωρίς το άγχος της ημέρας του γάμου δημιουργούμε εικόνες σε όποιο μέρος θέλουμε και εμπλουτίζουμε το - ήδη φοβερό - αποτέλεσμα μας.

Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου λοιπόν είναι ο άνθρωπος πίσω από την φωτογραφική μηχανή ο οποίος θα αποτελέσει κομμάτι του σχεδιασμού, της οργάνωσης και της εκτέλεσης της ημέρας του γάμου. Είναι ο επαγγελματίας που με συνείδηση και συναίσθημα θα βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή του γάμου. Είναι αυτός που ακόμη και αν σας ενοχλήσει κάτι θα του ζητήσετε να σας κάνει να νιώσετε άνετα.

SHARE THIS STORY