ΑΓΑΠΗ

ΣΚΟΠΟΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Οικογένεια

Μια λέξη με τόσο δυνατή σημασία... Ξυπνάει αναμνήσεις, προκαλεί συναισθήματα. Αυτό είναι που θέλουμε να καταγράψουμε στις φωτογραφίες μας. Τον ιερό δεσμό της οικογένειας σε κάθε φάση της.

Περιηγηθείτε στις εικόνες

Κάθε φάση έχει το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα

Φωτογραφίζουμε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια

Φωτογραφος Βαπτισης θεσσαλονικη

Φωτογράφιση οικογενειακών στιγμών

Η οικογενειακή φωτογράφιση ξεκινάει με την φωτογράφιση γάμου. Εκεί ουσιαστικά είναι που δημιουργείται επίσημα μια οικογένεια. Δύο άνθρωποι ενώνονται και χαράζουν πλέον τον δικό τους δρόμο. Σταδιακά η οικογένεια μεγαλώνει. Με τον ερχομό ενός παιδιού έχουμε το πρώτο στάδιο όπου από 2 γινόμαστε 3 και παραπάνω! Έτσι έχουμε την φωτογράφιση εγκυμοσύνης. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι κάνουμε την φωτογράφιση νεογέννητου. Επόμενο στάδιο η φωτογράφιση βάπτισης. Και από εκεί και έπειτα συνεχίζουμε με την φωτογράφιση γενεθλίων αλλά και όλων των χαρούμενων οικογενειακών στιγμών.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Φωτογράφιση κατοικιδίων

Φωτογράφιση κατοικιδίων στη Θεσσαλονίκη

Οι αγαπημένοι μας σύντροφοι

Για πολλούς οι τετράποδοι φίλοι μας αποτελούν αναπόσταστο κομμάτι της οικογένειας. Πραγματικοί σύντροφοι, πιστοί και αξιολάτρευτοι. Επειδή λοιπόν και για εμάς τα κατοικίδια μας είναι μέρος της οικογένειας θέλουμε να τους χαρίσουμε την πιο πρωτότυπη φωτογράφιση. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα εξαιρετικό concept φωτογράφισης κατοικιδίων που θα σας μείνει για μια ζωή!

ΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΑΣ