Συμβουλές για τη φωτογράφηση νεογέννητου

Φωτογραφηση νεογεννητου θεσσαλονικη

ΕΡΩΤΗΣΗ

Είναι ασφαλής η φωτογράφηση νεογέννητου;

01

Η φωτογράφηση νεογέννητου αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίσεις. Απαιτεί προσοχή, φροντίδα, υγιεινή και υπομονή. Στην 8th Art Photography γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ερχομός μιας νέας ζωής. Για αυτό το λόγο λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε η φωτογράφηση να γίνει με απόλυτη ασφάλεια. Όλα μας τα αξεσουάρ είναι πλυμμένα και αποστειρωμένα, ειδικά για νεογνά. Επίσης, ξέρουμε πως κάθε μωράκι θέλει τη μοναδική προσοχή και υπομονή μέχρι να κοιμηθεί και να ξεκινήσουμε την φωτογράφηση μας. Φροντίζουμε λοιπόν να ηρεμήσουμε το μωρό και να ξεκουράσουμε τους γονείς στη διάρκεια αυτή.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πότε γίνεται η φωτογράφηση νεογέννητου;

02

Η φωτογράφηση νεογέννητου πραγματοποιείται κατά τις πρώτες ημέρες της ζωής του νεογνού. Το μέσο διάστημα είναι από τις πρώτες 7 έως 15 ημέρες. Ο λόγος που γίνεται τόσο νωρίς είναι γιατί πολύ απλά το μωράκι παραμένει "νεογνό" τις πρώτες 2 εβδομάδες ζωής. Μετά το διάστημα αυτό μεγαλώνει τόσο το σώμα του όσο και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το περιβάλλον γύρω του. Στη φωτογράφηση μας θέλουμε το μωράκι να κοιμάται έτσι ώστε να το τοποθετήσουμε με ευκολία στις ονειρεμένες πόζες που βλέπετε. Μέχρι 15 ημερών το μωρό μας κοιμάται το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και έτσι καθιστά την φωτογράφηση μας ιδανική.

Φωτογραφηση νεογεννητου θεσσαλονικη

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πότε πρέπει να κλείσω τη φωτογράφηση νεογνού;

03

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο χρόνος που γίνεται η φωτογράφηση είναι μεταξύ 7 και 15 πρώτων ημερών. Έτσι για να οριστικοποιήσουμε την ημέρα που θα κάνουμε τη φωτογράφηση καλό είναι να επικοινωνήσουμε λίγο πριν γεννήσετε ώστε να έχουμε ένα πλάνο. Στη συνέχεια, μόλις γεννήσετε, μας καλείτε για να μιλήσουμε για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα κάνουμε τη φωτογράφηση μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Που γίνεται η φωτογραφιση νεογεννητου;

04

Η φωτογράφηση μπορεί να γίνει είτε στο φωτογραφείο μας, στον Εύοσμο είτε στο σπίτι σας. Είμαστε πλήρως ευέλικτοι στην τοποθεσία που θα γίνει η φωτογράφηση καθώς μπορούμε να μεταφέρουμε όλα μας τα αξεσουάρ στον χώρο σας. Εκεί, στήνουμε το Studio μας και πραγματοποιούμε τη φωτογράφηση δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείτε καθόλου!

ΕΡΩΤΗΣΗ

Τι χρειάζεται να ετοιμάσω σαν μαμά;

05

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ετοιμασία! Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς - Αλήθεια ! Θα φέρουμε στο σπίτι σας το Studio μας καθώς και όλα τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουμε. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες και θα αναλάβουμε να ηρεμήσουμε το μωράκι σας έτσι ώστε να γίνει το πιο όμορφο μοντέλο μας! Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να μας πείτε τις ώρες που κοιμάται συνήθως το μωρό. Εσείς θέλουμε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φωτογράφηση μας. Προσοχή : Θα δείτε το μωρό σας όπως δεν το έχετε δει ποτέ ξανά! Ετοιμαστείτε να νιώσετε το πιο γλυκό συναίσθημα! Θα βγάλουμε τις καλύτερες φωτογραφίες νεογέννητου!

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πόση ώρα διαρκεί η φωτογράφηση νεογνού;

06

Η αλήθεια είναι πως ποικίλει αρκετά η συνολική διάρκεια της φωτογράφησης. Ο λόγος είναι πως εξαρτάται 100% από το μωράκι. Άλλα μωράκια λατρεύουν τον ύπνο και κοιμούνται κατ'ευθείαν ενώ άλλα θέλουν περισσότερο χρόνο για να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν. Στη συνολική διάρκεια υπολογίζουμε και τον χρόνο που χρειάζεται για να αλλάξουμε το μωράκι, να το ταΐσουμε αλλά και να το κοιμήσουμε. Μια μέση διάρκεια είναι 2 - 4 ώρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιοι θα φωτογραφήσουν το μωράκι μου;

07

Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μαζί με τη σύζυγο του Φωτεινή Ασλανίδου θα είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες εικόνες νεογέννητου που έχετε φανταστεί. Αποτελούν την ψυχή της 8th Art Photography και θέλουν να σας προσφέρουν κάτι το μοναδικό. Στόχος τους είναι να ξεφύγουν από τα κοινότυπα και τα συνηθισμένα και να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα πρωτότυπο. Η αγάπη τους για τους ανθρώπους αλλά κυρίως για τα μωράκια είναι τεράστια.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πόσο κοστίζει η φωτογράφηση νεογέννητου;

08

Το κόστος της φωτογράφησης νεογέννητου είναι πολύ οικονομικό συγκριτικά πάντοτε με το τόσο ιδιαίτερο αποτέλεσμα και την διαδικασία. Οι τιμές της φωτογράφησης νεογέννητου διαμορφώνονται σε πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν πλήθος παροχών και ιδεών για να κρατήσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε απορία και να μάθετε τις τιμές μας.

Κάντε κλικ εδώ : Επικοινωνία

Φωτογραφηση νεογεννητου θεσσαλονικη

ΕΡΩΤΗΣΗ

Τι μπορώ να κάνω με τις φωτογραφίες;

09

Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Από απλές εκτυπώσεις, καμβάδες, είδη δώρων, χειροποίητες κατασκευές, άλμπουμ με το νεογέννητο σας και πολλά ακόμη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευθείτε και να κάνετε δωράκια σε συγγενείς αλλά και σε εσάς. Πιστέψτε μας, δε θα ξέρετε από που να ξεκινήσετε να επιλέγετε φωτογραφίες με το νεογέννητο σας.

Φωτογραφηση νεογεννητου θεσσαλονικη

ΕΡΩΤΗΣΗ

Υπάρχει κάποιο Concept στις φωτογραφησεις νεογέννητων;

10

Κάθε μας φωτογράφηση νεογνού θέλουμε να είναι ξεχωριστή. Φυσικά, γίνεται ξεχωριστή από το πόσο διαφορετικό είναι το κάθε μωράκι. Πέρα από αυτό όμως θέλουμε να δώσουμε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτή την φωτογράφηση. Για αυτό οργανώνουμε σε συνεννόηση με τους γονείς το Concept που θα έχει η φωτογράφηση του μωρού τους.