Βάπτιση στο Ντεπώ – Άγιος Ελευθέριος

May 6, 2023

Βάπτιση στο Ντεπώ – Άγιος Ελευθέριος

Η βάπτιση του μικρού Μανώλη έγινε σε μια από τις κεντρικότερες εκκλησίες του Ντεπώ – τον Άγιο Ελευθέριο. Κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη εκκλησία πραγματοποιείται πλήθος μυστηρίων καθώς έχει πολλά ιδανικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα όμορφο και προσεγμένο προαύλιο που προσφέρεται για φωτογραφίες βάπτισης καθώς επίσης και χώρος για ανθοστολισμούς και catering.

8A108191

Η διαδικασία της βάπτισης

Οι γονείς του Μανώλη έφτασαν στον χώρο της εκκλησίας και ξεκινήσαμε να καταγράφουμε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές πριν συγκεντρωθούν όλοι οι καλεσμένοι. Ο μικρός ήταν ευδιάθετος σε όλη τη διαδικασία και φαινόταν ότι περνούσε πραγματικά ευχάριστα. Δίπλα του ήταν και οι νονοί του – βασικοί πρωταγωνιστές για την ημέρα του μυστηρίου.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ντεπώ - Άγιος Ελευθέριος

Σταδιακά ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι οι οποίοι μας χάρισαν όμορφα κλικ μαζί με τον μικρό Μανώλη. Το μυστήριο ξεκίνησε και καθόλη τη διάρκεια ο μικρός ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Οι ιερείς ήταν προσεκτικοί και έμπειροι στη διαχείριση του μωρού.

Αφού ολοκληρώθηκε η βάπτιση, είχε ετοιμαστεί το catering όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν finger food και δροσιστικά ποτά.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ντεπώ - Άγιος Ελευθέριος

After φωτογράφιση βάπτισης στα Πλατανάκια

Λίγο καιρό μετά το μυστήριο πραγματοποιήσαμε και την after οικογενειακή φωτογράφιση. Η Στεφανία και ο Δημήτρης λάτρευαν τη φύση και έτσι επιλέξαμε σαν τοποθεσία για τη φωτογράφιση μας τα Πλατανάκια στο Πανόραμα. Εδώ μπορείτε να δείτε μια αντίστοιχη φθινοπωρινή φωτογράφιση στα Πλατανάκια.

After φωτογράφιση βάπτισης στα Πλατανάκια

Επιλέξαμε την ιδανική ώρα και ημέρα ώστε να μην υπάρχει πλήθος κόσμου και να μπορώ να καταγράψω φυσικές εκφράσεις. Το concept της βάπτισης ήταν φθινοπωρινό και ταίριαζε απίστευτα με τα όμορφα backgrounds.

After φωτογράφιση βάπτισης στα Πλατανάκια

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δική σας βάπτιση

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ντεπώ – Άγιος Ελευθέριος

Βάπτιση στο Ντεπώ – Άγιος Ελευθέριος

φωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

φωτογραφιση βαπτισης

SHARE THIS STORY