April 1, 2021

Χειροποίητοι πίνακες για κάθε περίσταση

Χειροποίητοι πίνακες για κάθε περίσταση

Η αξία του χειροποίητου, custom made είναι διαχρονική και αδιαμφισβήτητη. Είναι κάτι που προσωπικά αγαπώ και έχω επιλέξει να προσφέρω με την δουλειά μου. Χαίρομαι πραγματικά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμούν την αξία του χειροποίητου και βλέπουν την αγάπη την οποία βάζεις σε ό,τι φτιάχνεις. Έτσι λοιπόν παρουσιάζουμε τα έργα του Παναγιώτη Πιπερίδη (PARHO). Πρόκειται για έναν πολύ καλό φίλο και εξαιρετικό καλλιτέχνη ο οποίος δημιουργεί πρωτότυπα έργα.

Χειροποίητοι πίνακες

Πρωτότυποι πίνακες

Ο καμβάς είναι γνωστός σαν υλικό καθώς σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνει κάποια φωτογραφία για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Στους πελάτες μου προτείνω πάντα να κάνουν κάποια φωτογραφία από την φωτογράφηση γάμου ή φωτογράφηση βάπτισης τους σε καμβά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε κάτι διαφορετικό και εξίσου πρωτότυπο. Ο Παναγιώτης μπορεί να δημιουργήσει ό,τι έχουμε φανταστεί. Ας δούμε την διαδικασία :

Η δημιουργία του πίνακα

Μπορείτε να μιλήσετε μαζί του και να συζητήσετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Στο Instagram θα βρείτε αρκετές ιδέες και αντίστοιχα να εμπλουτίσετε κάτι που έχετε δει εσείς με πιο προσωπικά σας στοιχεία. Αντίστοιχα ο Παναγιώτης θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει επιπλέον ιδέες για να έχετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Μπορείτε να συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια όπως για παράδειγμα το τι θα γράφει, σε τι αποχρώσεις θέλετε τον πίνακα σας κλπ. Ένα είναι σίγουρο, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Καμβάδες για γάμο και βάπτιση

Μια πρωτότυπη ιδέα για την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης σας είναι να φτιάξετε έναν χειροποίητο καμβά με μήνυμα καλωσορίσματος. Ένας πρωτότυπος Welcome πίνακας θα μετατρέψει την υποδοχή ή το σημείο του στολισμού σε κάτι πολύ πρωτότυπο. Ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον welcome πίνακα τόσο στο σημείο της εκκλησίας όσο και στον χώρο υποδοχής της δεξίωσης. Πολύ συχνά βρίσκουμε έναν χώρο στον οποίο υπάρχουν Welcome drinks. Εκεί ταιριάζει ιδανικά. Φυσικά οι ιδέες είναι ανεξάντλητες και σίγουρα θα σας καλύψει σε ό,τι και αν έχετε σκεφτεί.

Χειροποίητοι πίνακες

Ο άνθρωπος πίσω από τις μοναδικές δημιουργίες

Ένας άνθρωπος που αγαπάει να εκφράζεται μέσα απο την ζωγραφική… Έτσι θα περιέγραφα τον εαυτό μου. Απο πολύ μικρή ηλικία η ζωγραφική ήταν αυτή που με είχε κερδίσει. Μου άρεσε ο τρόπος που μπορούσα να εκφραστώ μέσα απο αυτήν και να δημιουργήσω κάτι δικό μου, κάτι που είχα φανταστεί, κάτι που ένιωθα, κάτι που θα διακοσμουσε τον χώρο μου. Αγαπώ το χειροποίητο και ό,τι δημιουργείται με κόπο, χρόνο,αγάπη και μεράκι.


Όταν δημιουργείς με αγάπη … ελκεις και τα αποτελέσματα που επιθυμείς!


Ο κάθε πίνακας μου κρύβει πάνω του μια έμπνευση, μια ιδέα, πολύ χρόνο αλλά και πολύ αγάπη για την δημιουργία. Κάθε φορά που φτιάχνω έναν πίνακα είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, απ’τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο. Φτιάχνεται απ’το μηδέν για συγκεκριμένους ανθρώπους, για να στολίσουν το σπίτι τους, τον γάμο τους, την βάπτιση του παιδιού τους, για να σημαδέψουν τον ερχομό ενος νέου μωρού ή ακόμα και για την οποιαδήποτε σημαντική γιορτή. Είναι ενα μοναδικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας ή στους αγαπημένους μας.

Η ιδέα να ζωγραφίζω καμβαδες για γάμους και βαφτίσεις γεννήθηκε πριν απο λίγα χρόνια όταν στη ζωή μας μπήκαν τα λεγόμενα “welcome signs”, οι λεγόμενοι καμβαδες υποδοχής. Για τον καθένας μας η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή και έτσι σκέφτηκα ο πίνακας αυτός να ειναι χειροποίητος και μοναδικός, φτιαγμένος ειδικά για τα ζευγάρια που
παντρεύονται ή τα παιδάκια που βαπτίζονται. Είναι ένας πίνακας που μετά την πρωταρχική του χρήση θα μπορούσε να σταθεί εύκολα σε ενα παιδικό δωμάτιο την κρεβατοκάμαρα σας ή και το σαλόνι σας και να σας θυμίζει πάντα αυτη την μοναδική μέρα.

Οι χειροποιητοι παιδικοί ονομαστικοι και μη πίνακες ζευγαριών και οι πίνακες “newborn” είναι ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο. Σε μια επέτειο στο άλλο σας μισό, στα παιδιά σας ή στα βαφτιστήρια σας. Είναι ένα δώρο που θα διακοσμει πάντα τον χώρο σας και θα σας θυμίζει το γεγονός και τον άνθρωπο που σας το χάρισε.

Τέλος….. ευχή μου είναι…. Να βάλω την καλλιτεχνική μου πινελιά σε ολο και περισσότερα σπίτια…. Και οι δημιουργίες μου να ταξιδέψουν ολους εσάς.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για το χειροποίητο και το μοναδικό.
P.Piperidis

Εδώ θα βρείτε την σελίδα του στο Instagram με ένα πολύ πλούσιο δείγμα δουλειάς του!

SHARE THIS STORY