Χριστουγεννιατικη φωτογραφηση

November 13, 2020

Χριστουγεννιατικη φωτογραφηση στη Θεσσαλονικη

Χριστούγεννα – ένας από τους πιο όμορφους μήνες του χρόνου είναι εδώ! Έφτασε η εποχή που μικροί και μεγάλοι γίνονται όλοι μαζί παιδιά και ζουν χαρούμενες στιγμές. Φέτος τα Χριστούγεννα ειδικά έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί.

Με τα όσα συνέβησαν το 2020 νομίζω πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγουμε και να αφήσουμε πίσω τις δυσάρεστες αναμνήσεις. Είναι ευκαιρία λοιπόν να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειες μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το studio της 8th Art Photography θα φορέσει τα γιορτινά του, θα στολιστεί χριστουγεννιάτικα και θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Έτσι οργανώνουμε ένα χριστουγεννιάτικο και εορταστικό concept με μια μοναδική χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση! Στόχος μας είναι να αφεθούμε έστω για λίγο στο μαγικό τζάκι του Άη Βασίλη και να ανακαλύψουμε τα όμορφα δώρα του.

Ας αφεθούμε για λίγο στην μαγεία των Χριστουγέννων

Γνωρίζοντας πως με όλα όσα συμβαίνουν η ψυχολογία μας είναι πεσμένη, θέλω να κάνω τον κόσμο για λίγο να ξεχαστεί και να απολαύσει το μωράκι του, να ζήσει την μαγεία των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές. Με την χριστουγεννιατικη φωτογραφηση το μωράκι σας θα παίξει, θα ευχαριστηθεί και εσείς θα φωτογραφηθείτε μαζί του σαν οικογένεια. Μπορεί να φαίνεται κάτι κοινότυπο όμως στο Studio της 8th Art Photography θα περάσουμε πολύ όμορφα! Χριστουγεννιάτικη μουσική, εορταστική ατμόσφαιρα και χαμογελαστά μωράκια. Τι πιο όμορφο από αυτό;

Τα δωράκια

Κάνοντας την φωτογράφηση όλοι θα έχουν ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο δώρο! Φυσικά δεν περιοριζόμαστε εκεί.. Έχω δημιουργήσει πολλές επιλογές για να εκμεταλλευτείτε τις όμορφες εικόνες από την χριστουγεννιατικη φωτογραφηση μας. Εκτυπώσεις, carousels, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, μαγικές κορνίζες και πολλά άλλα! Θα τα δείτε όλα από κοντά και θα επιλέξετε ό,τι σας αρέσει περισσότερο.

Χαρίστε σε εσάς και στους αγαπημένους σας τις καλύτερες στιγμές του 2020!

Ασφάλεια και μέτρα προστασίας

Επειδή οι εποχές που ζούμε είναι αρκετά περίεργες, στην 8th Art Photography τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και υπάρχει απόλυτη ασφάλειο καθόλη την διάρκεια της φωτογράφησης.

Κλείστε και εσείς την φωτογράφηση σας σήμερα! Κάντε κλικ εδώ : https://www.8art.gr/epikoinonia/

SHARE THIS STORY